Filteren x

Intensiteit

chevron-down

Soort

chevron-down

Kop grootte

chevron-down

Eigenschap

chevron-down

Merk

chevron-down

Senseo® Pads

74 producten
Filteren adjustments
Douwe Egberts Aroma Rood 54 package and pods for Senseo
(383)
€ 6,99
Senseo Mild 48 pak en pads voor Senseo
(5)
€ 5,99
Kaffekapslen Extra Strong 36 package and pods for Senseo
(77)
€ 2,89
Senseo Cafe Latte package and pods for Senseo
(57)
€ 2,49
Senseo Cappuccino package and pods for Senseo
(264)
€ 2,29
Kaffekapslen Caramel 36 pak en pads voor Senseo
(26)
€ 3,79
Senseo Cappuccino Choco package and pods for Senseo
(56)
€ 2,19
Baileys Cappuccino package and pods for Senseo
(84)
€ 2,69
Kaffekapslen Classic 36 package and pods for Senseo
(52)
€ 2,69
Kaffekapslen Vanilla 36 pak en pads voor Senseo
(17)
€ 3,79
Senseo Cappuccino Caramel package and pods for Senseo
(61)
€ 2,59
Kaffekapslen Strong 36 package and pods for Senseo
(29)
€ 2,69
Milka package and pods for Senseo
(34)
€ 2,99
Senseo Vanilla package and pods for Senseo
(32)
€ 5,19
Senseo Caramel package and pods for Senseo
(53)
€ 5,19
Kaffekapslen Hazelnut 36 pak en pads voor Senseo
(21)
€ 3,79
Senseo Decaf 40 pak en pads voor Senseo
(4)
€ 5,39
Kaffekapslen intro mix for Senseo

Normale prijs € 7,77 Vanaf € 6,09

Kaffekapslen Chocolate Flavour senseo pads
(16)
€ 3,79
Kaffekapslen Decaf 36 package and pods for Senseo
(32)
€ 3,09
Lavazza Espresso Intenso pak en pads voor Senseo
(8)
€ 3,79
Senseo Corsé 60 pak en pads voor Senseo
(3)
€ 7,99
Senseo Mocca Gourmet
(30)
€ 5,29
Café René Almond pak en pads voor Senseo
(2)
€ 2,19
Senseo Cafe Latte Vanilla package and pods for Senseo
(31)
€ 2,59
Senseo Classic XXL Mega Pack package and pods for Senseo
(26)
€ 6,49
Gimoka Strong package and pods for Senseo
(8)
€ 3,79
Gimoka Classic package and pods for Senseo
(3)
€ 3,79
Café René Hazelnut pak en pads voor Senseo
(10)
€ 1,99
Senseo Gold package and pods for Senseo
(44)
€ 5,29
Lavazza Espresso Classico pak en pads voor Senseo
(10)
€ 3,79
Senseo Strong XXL Mega Pack package and pods for Senseo
(15)
€ 6,49
Senseo Extra Strong package and pods for Senseo
(36)
€ 5,79
Kaffekapslen Classic 20 package and pods for Senseo
(8)
€ 2,69
Café René Classic package and pods for Senseo
(9)
€ 2,39
Senseo Caffè Crema package and pods for Senseo
(4)
€ 2,89
Kaffekapslen Strong 20 package and pods for Senseo
(9)
€ 2,49
Senseo Decaf package and pods for Senseo
(20)
€ 5,39
Senseo Classic Medium Cup package and pods for Senseo
(24)
€ 5,79
Senseo Espresso package and pods for Senseo
(5)
€ 2,89
Kaffekapslen Dynamite Coffee pak en pads voor Senseo
(5)
€ 2,29
Kaffekapslen Variety pack for Senseo

Normale prijs € 28,40 Vanaf € 23,30

Senseo Guten Morgen package and pods for Senseo
(3)
€ 3,09
Café René Strong Big Pack package and pods for Senseo
(2)
€ 2,39
Café René Vanilla pak en pads voor Senseo
(4)
€ 1,99
Senseo bundle with 160 pods and 2 cups

Normale prijs € 48,31 Vanaf € 28,33

Café René Caramel pak en pads voor Senseo
(4)
€ 1,99
Senseo Doux 40 pak en pads voor Senseo
€ 5,79
Senseo Corsé 40 pak en pads voor Senseo
€ 5,49
Senseo Doux 54 pak en pads voor Senseo
€ 7,49

Senseo en Senseo pads

Senseo heeft dit koffiesysteem ontwikkeld voor jou, iemand die houdt van een snelle kop heerlijke koffie in goed gezelschap. Het bedrijf is van mening dat koffie beter smaakt wanneer het samen met anderen wordt gedronken. Daarom kun je op veel van hun koffiezetapparaten ook twee kopjes koffie tegelijk zetten.

Met je Senseo-apparaat zet je nooit meer te veel koffie, die achteraf weggegooid moet worden. Het apparaat zet altijd precies zoveel kopjes als je nodig hebt. Met dit apparaat vermijd je dus niet alleen het verspillen van koffie, maar krijg je ook altijd een warme en lekkere kop koffie geserveerd. Daarnaast krijg je ook altijd de klassieke koffiesmaak in elke bereide kop.

Senseo koffieapparaten kunnen veel verschillende soorten aromatische koffie maken - met en zonder melk. Met de koffiepads hoef je je nooit zorgen te maken dat je te veel koffiezet. De koffiepads bevatten de perfecte dosering voor een enkele kop koffie. Het enige dat je moet weten, is welke koffievariant van Senseo je het lekkerst vindt. Naast koffie kan je machine ook warme en romige chocolademelk maken.

Er worden voortdurend nieuwe warme dranken ontwikkeld die je op je Senseo-apparaat kunt maken. Er is altijd gelegenheid om nieuwe en spannende drankjes te proberen. Als teken van kwaliteit krijgt je vers gezette kopje koffie er een heerlijke schuimlaag bovenop. Het geeft de koffie een lekker romig gevoel en een geweldige smaak. De schuimlaag wordt gevormd onder de druk waarmee de koffie wordt gezet.

Senseo zet geen espresso, omdat daar een hogere bar druk voor nodig is bij het bereiden van dit drankje. Je kunt echter gemakkelijk een sterke en smaakvolle koffie krijgen met je machine.

Philips Senseo-apparaat

De Senseo-apparaten zijn ontwikkeld door Philips, die begon met het produceren van gloeilampen. Philips komt oorspronkelijk uit Nederland en hebben sinds de oprichting in 1891 hun technologische oplossingen aanzienlijk uitgebreid. Als gevolg hiervan produceert Philips tegenwoordig niet alleen gloeilampen, maar ook machines, zoals koffiemachines en zelfs hoogtechnologische apparaten voor ziekenhuizen. Achter jouw machine schuilt veel technologie die de perfecte kop koffie voor je creëert.

De meeste Philips Senseo-koffieapparaten hebben een automatische aan/uit-functie. Dit vermindert onnodig energieverbruik en maakt de machines veiliger. Daarnaast bespaar je ook geld op de elektriciteitsrekening.

Alle Senseo-apparaten worden meer dan 10.000 keer getest. Philips zorgt dus voor hun consequente kwaliteit en lange levensduur. Tegelijkertijd kunt je er ook altijd zeker van zijn dat je een apparaat krijgt dat werkt.

De hele machine werkt automatisch met een druk op de knop. Zo is een Senseo-apparaat eenvoudig te bedienen. Met deze automaat koop je koffie en cacaodranken tegen een redelijke prijs.

Senseo koffiepads

Jouw Senseo-koffiezetapparaat zet koffie en chocolademelk met een druk van 1,2 bar. Het duurt maar 30 seconden om 145 ml koffie te zetten. Als je snel een kopje koffie nodig hebt, is dit geen probleem met dit apparaat. Het apparaat kan veel verschillende kopgrootten maken.

De koffiepads zijn meestal gemaakt van gewone papiervezels en een kleine hoeveelheid plastic. Dit is nodig om afdichting mogelijk te maken. Om de pads te bleken wordt voor de originele Senseopads zuurstof gebruikt. Daarnaast is de optimale vulruimte gespecificeerd, wat jou het beste resultaat geeft bij het zetten van je koffie.

In de koffiepads vind je een fijngemalen koffie die perfect is gemalen volgens een unieke bereidingsmethode. Afhankelijk van welke koffie je kiest, zal deze doorgaans bestaan ​​uit de hoogwaardige Arabica en/of Robusta koffiebonen.

De Arabicabonen zijn de populairste koffiebonen ter wereld en vormen veruit het grootste deel van de koffieproductie. De bonen hebben een lager cafeïnegehalte en zijn zoeter van smaak. Bij Arabicabonen krijg je een koffie die naar chocolade, noten, toast en/of honing kan smaken. De bonen variëren in smaak, omdat het vaak afhangt van waar ze zijn geoogst. Daarnaast speelt het branden van de bonen ook een grote rol in de smaak.

De Robustabonen zijn koffiebonen die veel cafeïne bevatten. Als je koffie nodig hebt om op te peppen, kies dan een koffie met Robustabonen. De smaak van de bonen is bitterder dan de smaak van Arabicabonen en bovendien zuurder. Veel koffieproducenten kiezen er daarom voor om deze twee bonensoorten te mengen omdat dit een heerlijke en smaakvolle combinatie oplevert.

Wil je genieten van een kopje koffie zonder cafeïne, dan kun je voor Senseo ook cafeïnevrije pads krijgen.

Senseo-koffie met verschillende smaken

Een Senseo-apparaat kan precies de juiste koffie voor je maken. Het komt alleen aan op welke koffie je zelf kiest. Houd je meer van zoete koffie, dan is er koffie verkrijgbaar met een mild aroma en een heerlijke smaak van zoete bloemen. Houd je meer van koffie met een sterk aroma, dan kun je ook een smaakvolle sterkere kop koffie vinden.

De grootste selectie koffiepads vind je in de categorie zwarte koffie. Hier kun je zowel originele koffiepads als compatibele koffiepads voor je machine krijgen. Met deze koffiepads bepaal je zelf of je melk of suiker wilt toevoegen.

Om de warmte van de koffie te behouden, kun je wat melk verwarmen die je aan de koffie toevoegt.

Als je van melkschuim houdt en je koffie altijd met melk drinkt, kun je ook koffiepads met toegevoegde melk kopen. Dan hoef je geen melk meer op te warmen en misschien ook niet meer te kopen. Met de koffiepads maak je heerlijke romige cappuccino of een heerlijke grote kop caffè latte.

Je Senseo-apparaat bereidt de cappuccino of caffè latte met 1 druk op de knop. De koffiepads voor je koffie met melk zijn dikker dan gewone koffiepads. De inhoud bevat deels koffie en deels melkpoeder. Dit geeft een heerlijke aromatische smaak en romige textuur. Hierdoor is het niet meer nodig om naar een café te gaan om een ​​goede kop koffie te drinken.

Heb je eens in de zoveel tijd ook zin in iets anders dan koffie, dan kan het apparaat ook een warme chocolademelk maken.

Senseo en Senseo pads

Senseo heeft dit koffiesysteem ontwikkeld voor jou, iemand die houdt van een snelle kop heerlijke koffie in goed gezelschap. Het bedrijf is van mening dat koffie beter smaakt wanneer het samen met anderen wordt gedronken. Daarom kun je op veel van hun koffiezetapparaten ook twee kopjes koffie tegelijk zetten.

Met je Senseo-apparaat zet je nooit meer te veel koffie, die achteraf weggegooid moet worden. Het apparaat zet altijd precies zoveel kopjes als je nodig hebt. Met dit apparaat vermijd je dus niet alleen het verspillen van koffie, maar krijg je ook altijd een warme en lekkere kop koffie geserveerd. Daarnaast krijg je ook altijd de klassieke koffiesmaak in elke bereide kop.

Senseo koffieapparaten kunnen veel verschillende soorten aromatische koffie maken - met en zonder melk. Met de koffiepads hoef je je nooit zorgen te maken dat je te veel koffiezet. De koffiepads bevatten de perfecte dosering voor een enkele kop koffie. Het enige dat je moet weten, is welke koffievariant van Senseo je het lekkerst vindt. Naast koffie kan je machine ook warme en romige chocolademelk maken.

Er worden voortdurend nieuwe warme dranken ontwikkeld die je op je Senseo-apparaat kunt maken. Er is altijd gelegenheid om nieuwe en spannende drankjes te proberen. Als teken van kwaliteit krijgt je vers gezette kopje koffie er een heerlijke schuimlaag bovenop. Het geeft de koffie een lekker romig gevoel en een geweldige smaak. De schuimlaag wordt gevormd onder de druk waarmee de koffie wordt gezet.

Senseo zet geen espresso, omdat daar een hogere bar druk voor nodig is bij het bereiden van dit drankje. Je kunt echter gemakkelijk een sterke en smaakvolle koffie krijgen met je machine.

Philips Senseo-apparaat

De Senseo-apparaten zijn ontwikkeld door Philips, die begon met het produceren van gloeilampen. Philips komt oorspronkelijk uit Nederland en hebben sinds de oprichting in 1891 hun technologische oplossingen aanzienlijk uitgebreid. Als gevolg hiervan produceert Philips tegenwoordig niet alleen gloeilampen, maar ook machines, zoals koffiemachines en zelfs hoogtechnologische apparaten voor ziekenhuizen. Achter jouw machine schuilt veel technologie die de perfecte kop koffie voor je creëert.

De meeste Philips Senseo-koffieapparaten hebben een automatische aan/uit-functie. Dit vermindert onnodig energieverbruik en maakt de machines veiliger. Daarnaast bespaar je ook geld op de elektriciteitsrekening.

Alle Senseo-apparaten worden meer dan 10.000 keer getest. Philips zorgt dus voor hun consequente kwaliteit en lange levensduur. Tegelijkertijd kunt je er ook altijd zeker van zijn dat je een apparaat krijgt dat werkt.

De hele machine werkt automatisch met een druk op de knop. Zo is een Senseo-apparaat eenvoudig te bedienen. Met deze automaat koop je koffie en cacaodranken tegen een redelijke prijs.

Senseo koffiepads

Jouw Senseo-koffiezetapparaat zet koffie en chocolademelk met een druk van 1,2 bar. Het duurt maar 30 seconden om 145 ml koffie te zetten. Als je snel een kopje koffie nodig hebt, is dit geen probleem met dit apparaat. Het apparaat kan veel verschillende kopgrootten maken.

De koffiepads zijn meestal gemaakt van gewone papiervezels en een kleine hoeveelheid plastic. Dit is nodig om afdichting mogelijk te maken. Om de pads te bleken wordt voor de originele Senseopads zuurstof gebruikt. Daarnaast is de optimale vulruimte gespecificeerd, wat jou het beste resultaat geeft bij het zetten van je koffie.

In de koffiepads vind je een fijngemalen koffie die perfect is gemalen volgens een unieke bereidingsmethode. Afhankelijk van welke koffie je kiest, zal deze doorgaans bestaan ​​uit de hoogwaardige Arabica en/of Robusta koffiebonen.

De Arabicabonen zijn de populairste koffiebonen ter wereld en vormen veruit het grootste deel van de koffieproductie. De bonen hebben een lager cafeïnegehalte en zijn zoeter van smaak. Bij Arabicabonen krijg je een koffie die naar chocolade, noten, toast en/of honing kan smaken. De bonen variëren in smaak, omdat het vaak afhangt van waar ze zijn geoogst. Daarnaast speelt het branden van de bonen ook een grote rol in de smaak.

De Robustabonen zijn koffiebonen die veel cafeïne bevatten. Als je koffie nodig hebt om op te peppen, kies dan een koffie met Robustabonen. De smaak van de bonen is bitterder dan de smaak van Arabicabonen en bovendien zuurder. Veel koffieproducenten kiezen er daarom voor om deze twee bonensoorten te mengen omdat dit een heerlijke en smaakvolle combinatie oplevert.

Wil je genieten van een kopje koffie zonder cafeïne, dan kun je voor Senseo ook cafeïnevrije pads krijgen.

Senseo-koffie met verschillende smaken

Een Senseo-apparaat kan precies de juiste koffie voor je maken. Het komt alleen aan op welke koffie je zelf kiest. Houd je meer van zoete koffie, dan is er koffie verkrijgbaar met een mild aroma en een heerlijke smaak van zoete bloemen. Houd je meer van koffie met een sterk aroma, dan kun je ook een smaakvolle sterkere kop koffie vinden.

De grootste selectie koffiepads vind je in de categorie zwarte koffie. Hier kun je zowel originele koffiepads als compatibele koffiepads voor je machine krijgen. Met deze koffiepads bepaal je zelf of je melk of suiker wilt toevoegen.

Om de warmte van de koffie te behouden, kun je wat melk verwarmen die je aan de koffie toevoegt.

Als je van melkschuim houdt en je koffie altijd met melk drinkt, kun je ook koffiepads met toegevoegde melk kopen. Dan hoef je geen melk meer op te warmen en misschien ook niet meer te kopen. Met de koffiepads maak je heerlijke romige cappuccino of een heerlijke grote kop caffè latte.

Je Senseo-apparaat bereidt de cappuccino of caffè latte met 1 druk op de knop. De koffiepads voor je koffie met melk zijn dikker dan gewone koffiepads. De inhoud bevat deels koffie en deels melkpoeder. Dit geeft een heerlijke aromatische smaak en romige textuur. Hierdoor is het niet meer nodig om naar een café te gaan om een ​​goede kop koffie te drinken.

Heb je eens in de zoveel tijd ook zin in iets anders dan koffie, dan kan het apparaat ook een warme chocolademelk maken.