Laagste prijsgarantie - Uw garantie dat u bij KaffeKapslen nooit wordt bedrogen.

Hoe u deze prijsgarantie krijgt:

We onderzoeken voortdurend de marktprijzen van de goederen die we verkopen, om ervoor te zorgen dat we altijd alle producten tegen een vaste, lage prijs aanbieden. Als u een van onze producten goedkoper vindt bij een concurrent (voor of nadat u uw goederen heeft gekocht), dan kunt u een link naar de goedkopere prijs naar ons sturen op [email protected] - dan zullen we de prijs aanpassen.

 

Voorwaarden Prijsgarantie:

Om de laagste prijsgarantie te verkrijgen, moet uw aankoop aan bepaalde voorwaarden voldoen
• Prijsgarantie geldt tot 14 dagen nadat de bestelling is geplaatst.
• Het product moet op voorraad zijn bij de concurrent en identiek zijn aan het product bij ons en dezelfde of betere houdbaarheidsdatum hebben dan ons product.
• De prijs van de concurrent moet geldig zijn op het moment dat de bestelling wordt geplaatst en tijdens ons onderzoek van de prijs van de concurrent.
• De laagste prijsgarantie dekt alleen prijzen op Nederlandse webshops die in Euro’s verkopen. D.w.z. geen buitenlandse webshops of fysieke winkels. De reden waarom de laagste prijsgrantie geen fysieke winkels dekt, is omdat we niet kunnen documenteren dat de kwaliteit van de goederen hetzelfde is als bij ons - b.v. in relatie tot voorraadstatus en houdbaarheid.
• De laagste prijsgarantie is niet van toepassing op kwantumkortingen, pakketaanbiedingen, veilingen of aanbiedingen die enige vorm van lidmaatschap vereisen, aangezien het niet mogelijk is om directe vergelijkingen te maken met dergelijke prijzen en onze "eenvoudige" prijzen.

 

De praktische informatie:

Zodra uw Prijsgarantie is verwerkt, ontvangt u een bericht van onze klantenservice. In het geval van een bestelling die u al heeft geplaatst, betalen wij u het verschil terug. Als u nog niet bij ons heeft besteld, zal onze klantenservice bevestigen dat ze het verschil zullen terugbetalen zodra U een bestelling heeft geplaatst.