Beschrijving

Senseo heeft een groot aantal verschillende koffiesoorten waaruit je kan kiezen.

Deze specifieke blend is de Senseo Corsé. Hij heeft een intensere koffiesmaak dan de klassieke koffie en is net zo lekker. Het is de perfecte koffie voor wie wat meer intensiteit wil.

Rijk en intens, de koffie wordt nog steeds bekroond met een delicate crema. Je kan de koffie verzachten door een scheutje melk of een beetje suiker toe te voegen, maar hij kan ook zwart worden gedronken. Aan jou de keuze!

Senseo biedt koffie die gemakkelijk te maken is zonder aan kwaliteit in te boeten. De bonen worden zorgvuldig geplukt, geroosterd en gemalen zodat alleen de beste aroma's en smaken overblijven. De koffie is verpakt in een composteerbaar filter dat het aroma behoudt en tegelijkertijd milieuvriendelijk is.

In deze verpakking zitten 60 Senseo pads die je gemakkelijk en snel met je machine kan zetten. Zo eenvoudig is het om een heerlijk kopje koffie te zetten!

Wij ontvangen onze Senseo producten van de bedrijfstak van JDE (Jacobs Douwe Egberts) gericht op de Scandinavische markt, daarom bevatten niet alle Senseo producten Douwe Egberts punten.

Specificaties

Aantal capsules

60

Aantal kopjes

60

Merk

Senseo

Capsule systeem

Senseo

Eigenschap

UTZ-certified, Rainforest alliance

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

15.01.2025

Senseo Corsé XL

60 pads voor Senseo

(3)

Recensies (3)

Top kan niet anders zeggen Lees meer
Goed product lekker van smaak en snelle levering Lees meer
Er zitten 60nkoffiepads in van de senseo, ideaal Lees meer

Vergelijkbare categoriën