Beschrijving

Geweldige smaakervaringen en duurzaamheid in focus.

Senseo Original ECO HD6552/32 is de keuze voor u die uw favoriete koffie in minder dan een minuut wilt hebben, maar tegelijkertijd de nadruk wilt leggen op het milieu en de natuur. Senseo Original ECO is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een stroomverbruik dat 25% lager is dan de klassieke Senseo Original.

Senseo Original ECO maakt gebruik van de speciaal door Philips ontwikkelde CoffeeBoost-technologie om de perfecte koffiebeleving te bieden. CoffeeBoost is een systeem van 45 aromakoppen, die druk en water gelijkmatig over het gehele oppervlak van de koffiepad verdeelt. Met CremaPlus zorgt Senseo Original ECO ervoor dat u een echte luxe beleving krijgt - uw koffie wordt geserveerd met luchtige en zachte cremalaag.

Senseo Original ECO kan koffiezetten in verschillende kopgroottes - een klassieke kop en een grotere mok. Beide zijn in minder dag een minuut gezet, dus je hebt je favoriet bliksemsnel, zelfs op de dagen dat je een extra grote kop koffie nodig hebt. Deze machine zet normale koppen (ongeveer 100ml) en grote koppen (ongeveer 200ml).

Om de optimale smaak en gebruikerservaring te garanderen, test Philips alle Senseo-machines 10.000. Dit zorgt ervoor dat je eerste kopje koffie net zo goed smaakt als kopje nummer 1000.

Specificaties

Stuks

1

Merk

Philips

Capsule systeem

Senseo

Senseo Original ECO (grijs)

Koffiezetapparaat voor pads

(5)

Niet op voorraad

Recensies (5)

Een prima apparaat en een goede service wat betreft levering.
Ook prima prijs vergeleken met andere leveranciers.
Lees meer
zet lekkere koffie Lees meer
Fijne machine doet precies wat het moet doen.
Zat in een mooi verpakking zonder plastiek
dan vond ik heel fijn.
Lees meer
Apparaat naar alle tevredenheid en netjes geleverd. Werkt prima Lees meer
En goede Qualität. Goede service. Top Lees meer