Beschrijving

Subtiel, licht, mild... een perfecte koffie voor 's morgens of voor wie een koffie verkiest die niet te overheersend of te intens is.

De Senseo Mild is een mengsel van Arabica en Robusta bonen met een delicate crema. Je zal het gevoel krijgen dat je een koffie drinkt gemaakt door een barista in je favoriete café. De ervaring is bevredigend en ontspannend, en je zal deze graag nog eens herhalen. Daarom kan je deze koffie nu bestellen in een verpakking van 48 pads. Je kan zoveel kopjes koffie voor jezelf zetten of je familie en vrienden verwennen als ze op bezoek komen.

Met je Senseo machine is het o zo gemakkelijk om een kopje kwaliteitskoffie te maken dat elke keer weer fantastisch smaakt. Elke pad is gemaakt om het aroma en de smaak van de koffie te behouden, en je machine zal hem perfect zetten.

In deze verpakking krijg je 48 pads van deze heerlijke koffie om te delen met je gasten. Of om zelf van te genieten als je een fervent koffiedrinker bent.

Wij ontvangen onze Senseo producten van de bedrijfstak van JDE (Jacobs Douwe Egberts) gericht op de Scandinavische markt, daarom bevatten niet alle Senseo producten Douwe Egberts punten.

Specificaties

Aantal capsules

48

Aantal kopjes

48

Merk

Senseo

Capsule systeem

Senseo

Eigenschap

Rainforest alliance, Composteerbaar

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Zeer mild (2/10)

Houdbaar tot

15.03.2025

Senseo Mild

48 pads voor Senseo

(5)

Recensies (5)

Snelle levering en prima koffie Lees meer
prima Lees meer
Snel geleverd en hele mooie prijzen (en heerlijke koffie ;-)) Perfect dus ! Lees meer
Perfecte prijzen en snelle levering, ik ben een blije klant Lees meer
Mein Lieblingskaffee Lees meer