Deze bundel bevat

Beschrijving

Aluminium capsules beschermen de versheid en het aroma van de koffie. Bovendien zijn koffiecapsules lang houdbaar, wat betekent dat je een grote bestelling kan doen en je geen zorgen hoeft te maken dat de koffie bederft voordat je ervan kan genieten. Daarom is bestellen in bulk een goede optie, en daarom hebben we een bundel van 50 capsules India Espresso samengesteld, zodat je langer van je favoriete koffie kan genieten tussen elke bestelling door.

De India Espresso uit de Farmers Origins reeks van Nescafé is een koffie met tonen van cacao die het drinken op elk moment van de dag aangenaam maakt. En met je Nespresso® machine maak je hem in een handomdraai met één capsule en één druk op de knop. 

Deze espresso is perfect alleen, met een beetje melk, of als basis voor je cappuccino of Americano. Als je 50 capsules hebt, kan je de koffie in verschillende vormen testen om precies te vinden hoe je hem het lekkerst vindt. Wees creatief, deel hem met vrienden, allemaal zonder je zorgen te maken dat hij opraakt.
Deze aluminium capsules zijn goedgekeurd voor gebruik in Nespresso® machines.  

Specificaties

Aantal capsules

50

Aantal kopjes

50

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Nespresso

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (9/10)

India Espresso - Nescafé

50 capsules voor Nespresso®

Normale prijs € 16,45 Vanaf € 15,09

Vergelijkbare categoriën