Snoep en koekjes

11 producten
Sorteer op:
Karameltopping van Schwartau
(35)
€ 3,89
Pure chili-chocolade van Lindt
€ 3,19
chocolade topping van schwartau
(6)
€ 3,89
Witte Vanille chocolade van Lindt
(1)
€ 3,19
Intense Sinaasappelchocolade van Lindt
(2)
€ 2,99
70% Cacaochocolade van Lindt
€ 3,19
Intense muntchocolade van Lindt
(3)
€ 3,19
Karamelchocolade van Lindt
€ 3,19
90% Cacaochocolade van Lindt
€ 3,19
Zeezoutchocolade van Lindt
(2)
€ 3,19
Zoute Dropchocolade van Lindt
€ 3,19

Snoep voor de zoetekauw

Bij Kaffekapslen zijn we vooral verantwoordelijk voor de koffie, maar het is natuurlijk ook lekker om iets zoets voor bij de koffie te hebben. Of misschien vind je dat de kinderen ook iets lekkers mogen hebben als de volwassenen zich mogen onderdompelen in al die heerlijke koffie. We hebben een breed assortiment aan heerlijke producten verzameld, zodat je de mogelijkheid hebt om je gasten iets lekkers aan te bieden bij een onverwacht bezoek. Ons assortiment bestaat uit een mooie selectie pralines, zodat je chocolade van echte kwaliteit kunt krijgen, die ook de volwassenen waarderen. Daarnaast hebben we klassiekers die de meeste kinderen en kinderzielen kennen - b.v. chocoladerepen die je gemakkelijk in je broodtrommel kunt inpakken of in het handschoenenkastje kunt laten liggen tot het hongergevoel toeslaat.

Is pure chocolade gezond?

Koop je pure chocolade met een hoog cacaogehalte, dan is cacao op sommige gebieden juist goed voor je. Cacao bevat vezels en veel gezonde mineralen, en bevat flavonoïden die een bewezen positief effect hebben op de gezondheid. Het kan o.a. helpen bij problemen met bloeddruk en cholesterol.

Ieder van ons chocoladeliefhebbers is er natuurlijk van uitgegaan dat chocolade goed is voor de ziel en dat chocolade niet alleen een gunstig effect heeft op het fysieke welzijn, maar ook een aantoonbaar positief effect heeft op de psyche. Pure chocolade heeft invloed op de afgifte van endorfine en serotonine in de hersenen, stoffen die helpen tegen stress en een gevoel van welzijn geven.

Om chocolade goed voor je te laten zijn, moet het een hoog gehalte aan cacao bevatten, omdat het gezonde afkomstig is van de vruchten van de cacaoplant. Daarom, als het gezond moet zijn, ga dan voor een hoog cacaopercentage en een laag cacaobotergehalte.