Beschrijving

 Een van de sterkste koffiesoorten van L'OR is nu verkrijgbaar in een verpakking van 40 aluminium pods die compatibel zijn met je Nespresso® machine.

Je kunt je favoriete opkikker dus inslaan. De ristretto van L'OR is een blend van Arabica en Robusta bonen maar dan samengevoegd door de specialisten van L'OR. Hun ervaring is herkenbaar in deze koffie: Elke pod biedt een complexe en intense ristretto met een sterke smaak en een delicate zuurgraad. 

Bij elke slok zal je nieuwe smaakdieptes ontdekken met toetsen van gember en kardemom.  
Met je Nespresso® machine geniet je in een handomdraai van kwaliteitskoffie. Plaats eenvoudig de ristretto-pad, selecteer de maat en in minder dan 60 seconden heb je een kleine maar krachtige koffie.

Deze ristretto is perfect op elk moment van de dag en biedt zeker alles wat je nodig hebt in een koffie: smaak, intensiteit en een energieboost. En dankzij de verpakking van 40 pods heb je genoeg voorraad om te overleven tot je volgende koffiebestelling.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

40

Aantal kopjes

40

Merk

L'OR

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Specerijen

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Ristretto

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

17.02.2025

L'OR Ristretto

40 capsules voor Nespresso®

(67)

Recensies (67)

Prima bakkie. Lees meer
Goede service snelle levering Lees meer
Heel goed Lees meer
nice Lees meer
Heerlijke koffie, altijd netjes bezorgd 👍 Lees meer
lekkere koffie! Lees meer
Goed lekker Lees meer
Heerlijke koffie! Lees meer
Heerlijkkopjekoffie Lees meer
Erg teleurgesteld gesteld. Had een fout gemaakt in mijn postcode. Dit was vrij snel duidelijk en heb ik gelijk door gegeven. Het zou verholpen worden en alsnog naar mij toe gestuurd worden. Maar na vier weken mailtje dat het geld terug gestuurd wordt en ik geld minus retour terug krijg. En dit terwijl het pakketje al bij DHL ligt volgens hen. Hemels breed 10 km van mij vandaan. Nu moet ik opnieuw bestelling plaatsen. Kan dat niet wat milieu vriendelijker en goedkoper en alsnog naar mij door gestuurd worden. Reacties via mail gaan zeer traag. Wat in dit soort situaties zeer frustrerend is. Heel jammer dit alles. Met vriendelijke groeten Anje Ravenhorst. Lees meer
Heerlijke koffie. Snelle levering Lees meer
Prima bestelsite/ aflevering/bezorging. Gebruik deze capsules al jaren Lees meer
Prima koffie voor prima prijs Lees meer
Heerlijke koffie voor een goede prijs aan huis bezorgd Lees meer
Heel lekkere koffie. Ennnn hele goede prijs Lees meer