Filteren x

Soort

chevron-down

Merk

chevron-down

Brita waterfilter en kan

8 producten
Filteren adjustments
MAXTRA PRO water filter - Brita
€ 5,99
Waterfilter compatibel met Brita Maxtra
(2)
€ 3,99
Philip calc en waterfilter pakket en inhoud
(1)
€ 34,99
Philips Ontkalker pakket en inhoud
€ 13,49
Saeco Coffee Care Kit-pakket
€ 58,49
Brita Intenza Water Filter and Package
(2)
€ 11,49
Philips Coffee Oil Remover pakket en inhoud
(1)
€ 6,99
Siemens TZ80004B cleaningset for  EQ.300 espresso machine
€ 33,99

Kies BRITA filterkan

Hier zijn wat overtuigende redenen om water te drinken uit een BRITA-kan en alleen BRITA-filter water in je apparaten te gebruiken:

  • BRITA-filterkannen maken je kraanwater zachter en verbeteren de smaak, door de hoeveelheid kalk en andere stoffen te verminderen die in kraanwater zitten. Daarbij horen ook stoffen als lood en koper. Het zorgt er ook voor dat je kraanwater beter ruikt.
  • Door een BRITA-filterkan te gebruiken, hoef je geen water uit plastic flessen meer te kopen en verminder je de impact die plastic flessen hebben op het milieu.
  • Het gebruik van BRITA-filterkannen bespaart je ook het geld dat je op lange termijn aan flessenwater zou hebben uitgegeven.
  • De gezondheidsvoordelen gaan verder dan alleen maar dat u meer drinkt. Door chloor te verwijderen wordt het risico op endeldarmkanker, darmkanker en blaaskanker verkleind.
  • Gefilterd water helpt gastro-intestinale aandoeningen te verminderen.

Het verschil

Er is een groot verschil tussen thee en koffie gemaakt van leidingwater in plaats van BRITA- filter water:

  • De volgende keer dat je een kopje koffiezet in je koffiecapsule-apparaat en je crema laag er zelfs na 15 minuten nog steeds fris uitziet, denk dan niet dat dat dit komt doordat je zojuist een goede koffie bij ons hebt gekocht. Dit kan erop duiden dat het water dat je gebruikt hebt een grote hoeveelheid kalk bevat. Hoe zachter het water, hoe zachter de cremalaag - en hoe sneller deze zal verdwijnen. Drink dus je koffie vers.
  • Voor velen is het verschil duidelijk in de smaak, die voller en zachter is. Veel mensen ervaren weinig nasmaak wanneer ze koffiedrinken die gemaakt is van BRITA-filter water.
  • Het is een duidelijke no-go om ijsblokjes te maken voor cocktails met kraanwater, en dit zal gemakkelijk te proeven zijn zodra het ijs begint te smelten. BRITA-filter water maakt een duidelijk verschil.