Beschrijving

Nespresso® Ontkalking: De originele set bevat 2 zakjes ontkalkingsmiddel om uw Nespresso® machine soepel te laten werken. Dit product helpt u bij het beschermen en onderhouden van uw machine en verwijdert kalkaanslag.

De ontkalker helpt de levensduur van uw machine te verlengen; het wordt aanbevolen om de machine elke 3 tot 4 maanden te ontkalken, of na gebruik van 200 capsules. Het wordt aangeraden om de instructies in de gebruikershandleiding van uw machine te volgen, zodat u uw Nespresso® machine goed kunt ontkalken. Als u uw koffiemachine niet ontkalkt, kan deze niet goed werken of beschadigd raken.

Door uw machine regelmatig te ontkalken, kunt u ervoor zorgen dat deze lang goed blijft werken. Nespresso® Ontkalking: Original is geschikt voor Nespresso® Original en Nespresso® Vertuo machines.

Specificaties

Stuks

2

Merk

Nespresso®

Capsule systeem

Nespresso

Origineel Ontkalkingsset - Nespresso®

2 Doseringen voor Nespresso®

(7)

Recensies (7)

Voor het reinigen van je nespresso apparaat is dit een uitstekend produkt.
Lees meer
Een goed product voor een lage prijs Lees meer
Geweldig product
Goede service
Lees meer
Besteld, betaald en snel en in goede staat bezorgd. Lees meer
Ontkalkt erg goed. Het is de originele ontkalker van Nespresso. Levering ging goed. Ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Qua prijs ook het goedkoopst wat ik kon vinden Lees meer
Goed product, snelle levering, duidelijke omschrijving Lees meer
De originele ontkalker, gewoon goed. Lees meer