• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Vanilla Dream - Nordic Roast

398 g. Chai Thee

Op voorraad
Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 398
Merk Nordic Roast
Smaak Specerijen, Zoetheid, Vanille
Kop grootte Normale kop
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 17.02.2023

Beschrijving van Vanilla Dream - Nordic Roast

Misschien ben je al een beetje ervaren als het om Chai-thee gaat, maar heb je al eens een Vanilla Chai geprobeerd? Hier krijg je de kans - want met deze variant heeft Nordic Roast een Chai gecreëerd die is gemengd met een goede scheut vanille.

Vanille is een ingrediënt dat heel goed samengaat met Chai - want het zoete van vanille wordt in dit product op de beste manier gecombineerd met de kruiden van de 'gewone' Chai-thee. Het resultaat is een Chai die zowel zoet als pittig is, met een combinatie van smaken die je niet vaak tegenkomt.

Je kunt het mengen met melk als latte, of met heet water als specerij. Maar als je het na het maken een nachtje in de koelkast zet, kan het ook als verfrissend en verkoelend zomerdrankje worden gedronken.

Zoals altijd het geval is met Nordic Roast Chai, wordt het geleverd in een elegant blikje dat niet alleen sierlijk, maar ook praktisch is - en dat voor andere doeleinden kan worden gebruikt wanneer het laatste poeder is geconsumeerd.

Met andere woorden, hier krijg je een nieuwe en opwindende Chai-variant met opwindende smaaktonen - en wie weet, vindt je met deze chai je nieuwe favoriet.

We leveren deze opwindende Chai-thee in een blikje van 398g, genoeg om ongeveer 15 kopjes Chai mee te zetten.

Nordic Roast is een Deens premium Chai-bedrijf gevestigd in Kopenhagen. Nordic Roast is toegewijd aan het leveren van premium Chai latte-producten als hoogwaardig alternatief voor koffie en thee, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, goede smaak en een stijlvol ontwerp, waar oosterse en westerse tradities samenkomen.

Vanilla Dream - Nordic Roast
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20