• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Sweet Caramel - Nordic Roast

398 g. Chai Thee

Op voorraad
Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 398
Merk Nordic Roast
Smaak Karamel, Zoetheid
Kop grootte Normale kop
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 30.01.2023

Beschrijving van Sweet Caramel - Nordic Roast

Heb je wel eens een Chai-thee geprobeerd? Een Chai-thee is een bijzondere aromatische zwarte thee met wortels in India, die is gemengd met veel heerlijke kruiden zoals kaneel, kardemom en gember, die samen zorgen voor een thee met een waar feestvuurwerk van smaak.

Met de Sweet Caramel variant van Nordic Roast krijg je een klassieke Chai-thee met alle bekende Chai-kruiden, maar hier in een mengsel gecreëerd met bijzondere tonen van zoete karamel.

Je krijgt de chai latte poeder in een elegant blikje. Je kan de Chai thee bereiden in Latte-stijl met warme melk, of als een Chai-kruid met warm water. Beide zijn gemakkelijk te bereiden door simpelweg je favoriete vloeistof toe te voegen en ze vervolgens te mengen.

Maar of je het nu als Masala (met melk) of als specerij (met water) maakt, je kunt er zeker van zijn dat je een warme en sensuele smaakervaring hebt. En als je eenmaal een Chai-thee hebt geprobeerd, kan het moeilijk zijn om weer terug te gaan naar gewone thee. Want een Chai heeft de neiging om alle theeconcurrenten van het veld te vegen.

We leveren deze opwindende en aromatische Chai-thee in een blikje van 398 g, genoeg om ongeveer 15 kopjes Chai mee te zetten.

Nordic Roast is een Deens premium Chai-bedrijf gevestigd in Kopenhagen. Nordic Roast is toegewijd aan het leveren van premium Chai latte-producten als hoogwaardig alternatief voor koffie en thee, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, goede smaak en een stijlvol ontwerp, waar oosterse en westerse tradities samenkomen.

Sweet Caramel - Nordic Roast
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20