Kaffekapslen – Jouw koffiecapsule leverancier

 

Wij zijn Kaffekapslen, en onze missie is ambitieus, maar tegelijkertijd ook eenvoudig: Wij willen een zo groot mogelijk assortiment koffiecapsules aanbieden en het tegelijkertijd goedkoop en gemakkelijk maken voor onze klanten om hun favoriete koffie te kopen. 

Dankzij Kaffekapslen kunnen meer dan 400 miljoen koffieliefhebbers in 13 Europese landen gemakkelijk hun koffie bij onze webshop bestellen. 
Wij zijn er trots op de laagst mogelijke prijzen aan te bieden. Altijd. Daarom bieden wij geen seizoensuitverkoop, speciale acties of couponcodes.

 

Kaffekapslens Geschiedenis

Kaffekapslen werd in 2011 in Denemarken opgericht. Dankzij de steun van onze trouwe klanten hebben wij ons assortiment voortdurend kunnen uitbreiden en zijn wij nu een van de grootste wederverkopers van koffiecapsules ter wereld.

Wij zijn begonnen met de verkoop van koffie aan Deense klanten, vandaar onze naam "Kaffekapslen". In het Deens betekent "Kaffekapslen" "De Koffiecapsule". Ook al verkopen wij nu in veel Europese landen, blijven wij trouw aan onze Deense roots en onze passie voor het aanbieden van een uitgebreid aanbod van koffiecapsules.

Ons team bestaat uit meer dan 200 vriendelijke koffieliefhebbers die met passie werken om aan de terecht hoge verwachtingen van onze geliefde klanten te voldoen.

 

Kaffekapslen in Nederland

Nederland is een Europeese hub, dus wij begrijpen dat koffie hier een dagelijkse noodzaak is! Dat is waarom wij in 2020 hebben besloten hier onze Nederlandse webwinkel te openen. Dankzij ons grote aanbod van koffie en onze eerlijke prijzen, hebben wij sindsdien duizenden Nederlandse klanten van hun favoriete koffie kunnen voorzien. Met de steun van onze klanten streven wij ervoor om onze producten en diensten te blijven verbeteren zodat je zonder twijfel voor Kaffekapslen wil kiezen als jouw favoriete koffie-webwinkel.

We begrijpen hoe belangrijk de dagelijkse koffie is voor onze klanten – dat is het ook voor ons!