Beschrijving

Nespresso® Pro machines hebben een revolutie teweeggebracht in bedrijven dankzij hun innovatieve en buitengewone technologie. Ze hebben de wereld een nieuwe koffie-ervaring en betere smaken gebracht met hun unieke combinatie van een verscheidenheid aan heerlijk smakende koffiebonen en kortere zettijden. Nespresso® Pro machines werken extreem hard en leveren talloze kopjes koffie, waardoor een optimaal onderhoud des te belangrijker is.

De Kaffekapslen ontkalkingstabletten voor Nespresso® Pro verwijderen op milde en effectieve wijze de kalkaanslag die zich na verloop van tijd in uw machine opbouwt. Dit verlengt de levensduur van uw machine en zorgt ervoor dat uw koffie heerlijk blijft smaken en voldoet aan uw professionele behoeften. Het is belangrijk om uw Nespresso® Pro machine om de maand te ontkalken als u uw machine dagelijks gebruikt, en de ontkalkingswaarschuwingen van de machine in de gaten te houden.

Deze verpakking tabletten bevat 6 tabletten, wat perfect is voor 3 ontkalkingen, en ze zijn volledig compatibel met uw Nepresso® Pro machine.

Specificaties

Stuks

3

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso Pro

Houdbaar tot

25.07.2025

Ontkalkingstabletten Kaffekapslen

3 Doseringen voor Nespresso® Pro

Recensies (0)