Beschrijving

Iedereen die de show Friends heeft gezien, weet hoeveel koffie de 6 hoofdpersonen drinken in de 10 seizoenen. Als je net als zij bent en je houdt van een grotere kop koffie waar je langzaam van kunt genieten, hebben wij de perfecte pod voor jou.

Hier krijg je een Lungo Americano die je het gevoel geeft dat je in New York City bent. Deze koffie is gemaakt van hoogwaardige Arabica-bonen om je een Americano-ervaring te geven die die van een café waardig is. De zachte koffie heeft heerlijke tonen van citroen en gember die je smaakpapillen doen tintelen.

Om van deze Lungo Americano te genieten, hoef je alleen maar de pod in je Nespresso®-apparaat te plaatsen, op de lungo-knop te drukken en te wachten tot je mok gevuld is met je nieuwe favoriete drankje. Je krijgt een lungo die makkelijk te drinken is maar toch sterk van smaak is, net als een Americano.

Koop dit pakket van 10 aluminium pods voor je Nespresso®-machine en geniet van het Friends-thema op de verpakking.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Friends

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Gember, Aromatische Arabica, Citroen

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

26.05.2025

Friends Lungo Americano

10 capsules voor Nespresso®

(1)

Recensies (1)

Hele lekkere koffie. De Blauwe Lungo bij Nespresso is eruitgegaan en deze is vergelijkbaar. Erg lekker alleen komt er soms wat koffie mee in het kommetje. Lees meer