Beschrijving

Bent u op zoek naar een espresso die u het gevoel geeft in een snelle auto te zitten, maar die vrij is van cafeïne? Deze Lamborghini Espresso Decaffeinato voor Nespresso® machines is misschien precies wat u zoekt.

Deze koffielijn is stijlvol en gestroomlijnd, net als een sportwagen, en is ook nog eens heerlijk. De cafeïnevrije espresso is een evenwichtige melange van Arabica en Robusta bonen, die zorgt voor tonen van melkchocolade en gedroogd fruit met een vleugje kruiden dat aangenaam is voor het gehemelte. Er is een lichte zuurgraad en bitterheid die na elke slok een aangename, aanhoudende smaak achterlaat.

U kunt van deze heerlijke koffie genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u uw goede nachtrust verpest - hij is cafeïnevrij! U krijgt een heerlijke kwaliteitskoffie waarvan u op elk moment kunt genieten, zonder dat u rekening hoeft te houden met uw cafeïne-inname.

Koop nu uw sleeve van 10 aluminium Espresso Decaffeinato pods die compatibel zijn met uw Nespresso® machine.

U mag het HANDELSMERK en/of het PRODUCT niet verwarren of associëren met handelsmerken en/of producten van AUTOMOBILI LAMBORGHINI S.P.A.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Tonino Lamborghini

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Milde chocolade, Gedroogd fruit, Zure Robusta, Aromatische Arabica

Eigenschap

Aluminium, Arabica/Robusta

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

22.09.2025

Special Price

€ 2,29

Tonino Lamborghini Cafeïnevrij Espresso

10 capsules voor Nespresso®

Recensies (0)