Beschrijving

Heb je al eens espresso uit Papoea-Nieuw-Guinea geprobeerd? Dit is een land dat je niet vaak op de koffiekaart ziet, maar dat toch een lange en trotse koffiegeschiedenis heeft.

De koffie die in Papoea-Nieuw-Guinea wordt verbouwd, is meestal Arabica. De vruchtbare grond waarin de koffieplanten groeien, zorgt voor een koffie met een gevarieerde en complexe smaak, waarin je tegelijkertijd zowel chocolade, citrus als tropisch fruit kunt terugvinden. U bent dus verzekerd van een aangename verrassing wanneer je de rijke en complexe smaak voor het eerst ervaart. Met andere woorden - hier krijg je een opwindende en exotische koffie, waarmee je jezelf kunt trakteren als je op zoek bent naar een nieuwe koffie-ervaring.

Onze Espresso Papoea-Nieuw-Guinea is natuurlijk ook gemaakt van 100% Arabica-bonen en heeft zoals alle koffie uit Papoea-Nieuw-Guinea een zeer complexe body. Want hier is een koffie met smaaktonen van melkchocolade, noten, tropisch fruit en citrus - allemaal tegelijk. Bovendien krijg je een kopje met heel weinig bitterheid, een milde zuurgraad en een body vol fruitige aroma's. Het eindigt allemaal met een fijne afdronk van melkchocolade, waar je ook een vleugje sinaasappelschil proeft.

We hebben deze opwindende koffie verpakt in een capsule gemaakt van een biologisch afbreekbaar natuurlijk materiaal. Je kunt de capsules dus gerust bij het huisvuil (of op de compost) gooien, omdat ze na ongeveer 12 weken vanzelf composteren.

We leveren het in 10 milieuvriendelijke capsules, die perfect passen bij je Nespresso machine®.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Smaaktonen

Noten, Exotisch fruit, Melkchocolade

Eigenschap

Rainforest alliance, Composteerbaar, Arabica

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

28.12.2024

Espresso - Composteerbaar

10 capsules voor Nespresso®

(4)

Recensies (4)

De kwaliteit van de capsule lijkt erg achteruit te zijn gegaan, ze vallen snel uit elkaar waardoor de capsule al snel onbruikbaar wordt. De smaak is verder prima. Lees meer
Used to be better. Quality is not what is used to and it looks like the cups where made in a hurry. Lees meer
Good coffee, cannot complain with anything. I like also the compostable capsules. Definitely don't expect the espresso from Naples out of these capsules, though!! Lees meer
Very disappointed!
I made a big order and all I got is a leaky mess.They don’t fit properly (just a bit to small).Also the taste from halve a cup was bad.
Wasted my money!
Lees meer