Beschrijving

Is het niet vreselijk als de koffie snel op is? De meeste pads worden geleverd in verpakkingen van 10 tot 30 pads. Maar nu kan je je favoriete koffie in een verpakking van 54 pads krijgen!

De Sense Doux, een klassieke Senseo koffie, is verkrijgbaar in veel verschillende formaten, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je wensen past. Deze versie bevat 54 pads die gemakkelijk en snel in je Senseo machine gezet kunnen worden.

De pads zijn gemaakt van koffiefilterpapier. Ze behouden het aroma en de smaken van de koffie, zodat je er zeker van kan zijn dat je koffie elke keer vers gemalen smaakt. Plaats de pad in de padhouder, druk op de knop voor het gewenste kopje en... klaar. Binnen een minuut heb je een warme kop heerlijke koffie om je ochtend mee te beginnen of een pauze in te lassen gedurende de dag.

Geniet nu van deze melange van Arabica en Robusta bonen! Pak je spullen bij Kaffekapslen en ontdek de Senseo kwaliteit.

Wij ontvangen onze Senseo producten van de bedrijfstak van JDE (Jacobs Douwe Egberts) gericht op de Scandinavische markt, daarom bevatten niet alle Senseo producten Douwe Egberts punten.

Specificaties

Aantal capsules

54

Aantal kopjes

54

Merk

Senseo

Capsule systeem

Senseo

Eigenschap

Rainforest alliance

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Mild (3/10)

Houdbaar tot

12.01.2025

Senseo Doux

54 pads voor Senseo

Recensies (0)