Beschrijving

We weten allemaal hoe populair de chocolade mokka is. Starbucks® gaat nog een heerlijke stap verder met hun witte chocolade mokka: een verrukkelijke combinatie van koffie en witte chocolade die je een nog zoetere ervaring bezorgt.

Witte chocolade staat bekend als zoet en decadent. In combinatie met koffie is het een match die gemaakt is in de koffiehemel. Dankzij hun jarenlange expertise in het ontwikkelen van koffienieuwigheden, bevatten deze capsules ingrediënten van hoge kwaliteit voor een drankje in caféstijl, gezet met je Dolce Gusto machine.

Je hoeft dus niet op zoek naar de dichtstbijzijnde Starbucks®! Dankzij twee capsules en je machine geniet je in ongeveer een minuut en vanuit het comfort van je eigen huis van deze gastronomische koffie. Zet eerst de melkpod, dan de koffiepod, en voilà! Een prachtige mokka met een zijdeachtig schuim.

Geniet van deze witte mokka in dozen van 12 capsules, waarmee je 6 mokka's kan bereiden.

Ingrediënten

Witte capsule: volle MELK poeder (62,7%), suiker (34,7%), natuurlijke aroma, zout, BOTEROLIE. Bruine capsule: geroosterde en gemalen koffie.

Specificaties

Aantal capsules

12

Aantal kopjes

6

Merk

Starbucks

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaak

Chocolade, Zoetheid

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.09.2024

Starbucks White Mocha

12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(7)

Recensies (7)

Super lekker!!! Lees meer
Typisch gevalletje, hier had ik meer van verwacht. Lekker , niet bijzonder. Heel snel te waterig of te zoet. Beetje met de hoeveelheden spelen dus Lees meer
Erg lekker, vol van smaak maar niet te zoet. Een echte aanrader. Lees meer
Onze favoriet! Ook vanuit bezoek krijgen we altijd complimenten wanneer we deze koffie serveren. Lees meer
Heerlijk! Lekker zoet en zacht van smaak, een drankje voor de liefhebber :-) Lees meer
Heerlijke koffie en aan te bevelen Lees meer
Heel lekker, niet zoet maar een mooie volle smaak. De witte chocolade smaak is maar een klein beetje op de achtergrond, het is de koffie smaak die overheerst, erg fijn Lees meer