Beschrijving

Dit gevarieerde pakket is het perfecte geschenk voor de Friends-liefhebbers in je leven.

In deze verpakking zitten vijf verschillende koffiesmaken in het thema van de populaire jaren '90 sitcom. Je kan genieten van klassieke smaken zoals vanille, hazelnoot en karamel en ook nieuwe smaakcombinaties ontdekken zoals chocolade-kers en karamel-toffee.

Deze zwarte koffie is heerlijk zo, of met een scheutje melk om de zoetheid van de smaken nog meer tot zijn recht te laten komen. Bovendien is de verpakking verfraaid met verwijzingen naar je favoriete tv-personages: Phoebe's gitaar, de fotokader aan Monica's deur...

Reis naar Central Perk aan de hand van vijf verschillende koffie-ervaringen! Elke tube bevat 10 aluminium pods die compatibel zijn met je Nespresso® machine. Dit gevarieerde pakket is geweldig als geschenk of om jezelf te verwennen.

Bestel het nu bij Kaffekapslen!

Ingrediënten

Choco Cherry: Gebrande en gemalen koffie 97%, chocolade-kersenaroma 3%. Karamel: Gebrande gemalen koffie 98%, natuurlijk karamelaroma 2%. Vanille: Gebrande gemalen koffie 97,9%, natuurlijk vanille aroma 2,1%. Hazelnoot: Gebrande gemalen koffie 97,9%, natuurlijk hazelnootaroma 2,1%. Karamel Toffee: Gebrande gemalen koffie 97%, karamel toffee aroma 3%.

Specificaties

Aantal capsules

50

Aantal kopjes

50

Merk

Friends

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Hazelnoot, Kersen, Chocolade, Karamel, Vanille

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Houdbaar tot

01.09.2024

Friends Variety pack

50 capsules voor Nespresso®

(6)

Recensies (6)

Leuke box en lekker koffie soorten. Lees meer
leuk om eens te proberen , maar de kwaliteit is niet echt goed. Lees meer
Goede sterkte. Dacht voordeliger uit te zijn met een voordeelpakken, maar los was het toch goedkoper geweest. Lees meer
Goede kwaliteit Lees meer
Was om te proberen, maar is bedoeld voor de liefhebbers van koffie met een smaakje, en ik hou meer van een pittige normale koffie. Lees meer
goed samengesteld pakket Lees meer