Beschrijving

‘s Ochtends een pot koffie zetten maakt de zintuigen echt wakker: de geur van de koffie die wordt gezet, de eerste slok nadat u de koffie in uw favoriete mok hebt geschonken, het warme gevoel dat u overvalt terwijl u zich klaarmaakt voor de dag. Wat dacht u ervan iets extra's aan uw koffie toe te voegen?

Hier is een koffie met vanillesmaak van Kaffekapslen die gemalen verkrijgbaar is, zodat u de pot gewoon kunt zetten zodra u wakker wordt. U hoeft de bonen niet te wegen en te malen.

De zoetheid van de vanille is een perfecte aanvulling op deze Arabica koffie. U zult een nieuwe manier ontdekken om van filterkoffie te genieten. Niet alleen is hij heerlijk zwart, maar hij is net zo decadent als u er melk en misschien een beetje suiker aan toevoegt.

Gun uzelf eens iets anders en bestel deze gemalen koffie met vanillesmaak. Elke verpakking bevat 250 g koffie, zodat u verschillende bereidingswijzen kunt uitproberen of de juiste balans tussen koffie en melk voor u kunt vinden.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

250

Merk

Kaffekapslen

Smaaktonen

Vanille

Eigenschap

Arabica

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

12.08.2025

Vanille Koffie - Kaffekapslen

250 g. Gemalen koffie

(6)

Recensies (6)

Kawa bardzo dobra polecam Lees meer
Heerlijke koffie met een heerlijk vleugje vanille. Wij willen niet anders meer! Lees meer
Lekker smaak Lees meer
Heerlijke koffie voor in de percolator. Zo blij dat ik hey gevonden heb en ook nog eens voor de helft van de prijs! Super Lees meer
Een heerlijke koffievariatie ............. echt genieten! Lees meer
The smell is divine. It is a well-balanced coffee. Lees meer