Beschrijving

Ontga het gedoe om de juiste hoeveelheid siroop te meten en koffie te vinden met de juiste smaak en aroma. Het is de perfecte koffie voor de middagpauze, of een prettige manier om je ochtend mee te starten.

Je kan genieten van deze zachte espresso met vanillesmaak, dankzij je  Nespresso® machine en één capsule. Het is gemakkelijk en snel. Doe je capsule in de machine, en druk op de knop. Binnen een minuut staat er een aromatische espresso voor je klaar om van te nippen. Voeg een scheutje melk toe of gebruik als de basis voor een cappuccino of latte.

Iedere verpakking bevat 10 aluminium capsules om te maken met je Nespresso® machine. Deel ze met je gasten, en maak indruk met een koffie van hoge kwaliteit die met gemak gemaakt is. Geniet van elke kop.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Starbucks

Capsule systeem

Nespresso

Smaaktonen

Vanille

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

05.10.2024

Vanilla

Starbucks by Nespresso® 10 capsules

(3)

Recensies (3)

Echt een bak slootwater! Totaal niet wat je verwacht bij Starbucks. 1 slokje en alle cups konden per direct in de vuilnisbak. Erg jammer, had er echt naar uit gekeken. Lees meer
Lekkere smaak voor een goede prijs Lees meer
Voor een vanille is het zeker een lekkere smaak. Alleen qua sterkte is het vrijwel niks. Dus als ik deze gebruik zet ik er nog een espresso bij omdat je anders amper koffie smaak hebt. Lees meer

Vergelijkbare categoriën