• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Gimoka Supremo

1000 g. Koffiebonen

Op voorraad
Now: € 9,49

Productspecificatie

Aantal capsules 1000
Merk Gimoka
Smaak Cacao, Specerijen, Milde zuurgraad, Zoetheid
Eigenschap 1000 Gram
Kop grootte Ristretto, Espresso, Lungo, Normale kop, Grote kop
Intensiteit Sterk (7/10)
Houdbaar tot 21.03.2024

Beschrijving van Gimoka Supremo

Met Supremo haal je een Espresso blend van het Italiaanse Gimoka in huis. Dit betekent echter niet dat de bonen alleen voor espresso kunnen worden gebruikt, maar het weerspiegelt de brandtechniek die de bonen hebben ondergaan.

Want Italiaanse koffie is meestal gecentreerd rond Espresso, waar de bonen iets langer en bij hogere temperaturen worden gebrand dan andere soorten koffie, wat resulteert in een koffie met een licht gebrande smaak en donkere tonen, waar de natuurlijke oliën van de bonen meer naar voren komen.

In deze melange krijg je een koffie gemaakt op basis van deze brandtradities, wat heeft geresulteerd in een koffie die qua sterkte aan de bovenkant van de schaal staat voor wat je typisch ziet voor een medium gebrande variant. De smaaktonen zijn amandel, chocolade en karamel en de body is zacht en romig.

Met de gemalen bonen krijg je een koffie die niet alleen geschikt is voor Espresso, maar die ook goed gebruikt kan worden voor filterkoffie, stempelkankoffie of als pour over.

Voor het beste resultaat raden we aan om de bonen kort voor gebruik te malen.

Gimoka is een Italiaanse koffieproducent waarvan de geschiedenis terug gaat tot het begin van de jaren tachtig, waar het bedrijf vandaag de dag vanuit zijn basis in Andalo Valtellino, Lombardije, een van de toonaangevende koffiebranders van Italië is, met export naar meer dan 50 landen.

Gimoka Supremo
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20