Beschrijving

Als je een Senseo gebruiker bent, dan heb je waarschijnlijk al gehoord van Senseo Classique.

Deze klassieke koffie is de favoriet van de meeste Senseo bezitters, omdat hij mooi uitgebalanceerd is en geschikt voor alle mogelijke koffiedrinkers. De Arabica en Robusta bonen worden perfect gemengd en geroosterd om het beste aroma en de beste smaak te geven in elk kopje dat je zet.

Dankzij Senseo is het gemakkelijk om een kwaliteitskoffie te krijgen wanneer je die nodig hebt. Met één composteerbare pad en een druk op de knop heb je een lekker kopje koffie, zowel qua grootte als qua smaak.

 Deze klantenfavoriet is verkrijgbaar in een zakje met 54 pods, zodat je zeker weet dat je elke ochtend of tijdens elke koffiepauze gedurende de dag een pad klaar hebt liggen. Wat is een betere manier om een voorraad aan te leggen?

Bestel je Senseo pads nu, geniet ervan en composteer ze als je klaar bent! Heerlijke koffie, minder afval. Wat wil je nog meer?

Wij ontvangen onze Senseo producten van de bedrijfstak van JDE (Jacobs Douwe Egberts) gericht op de Scandinavische markt, daarom bevatten niet alle Senseo producten Douwe Egberts punten.

Specificaties

Aantal capsules

54

Aantal kopjes

54

Merk

Senseo

Capsule systeem

Senseo

Eigenschap

UTZ-certified, Rainforest alliance

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

15.10.2024

Senseo Classique

54 pads voor Senseo

Recensies (0)