Beschrijving

Selezione Espresso van DeLonghi is de perfecte keuze als je in de stemming bent voor espresso, cappuccino, latte macchiato of iets dergelijks . Hier krijg je een medium geroosterde boon die voldoet aan de Italiaanse normen. Selezione bevat 70% Arabica en 30% Robusta, en de bonen zijn afkomstig uit meerdere landen zoals Colombia, Brazilië, Ethiopië, India, Congo en Java.

Je kunt genieten van de aromatische en zoete smaak van vers fruit. Daarbovenop krijg je kleine tonen van noten en kruiden. Er zijn veel voordelen verbonden aan het malen van je bonen. Maar meestal wordt het gemakkelijker om de balans tussen zuurgraad en bitterheid te beheersen.

De geur van versgemalen koffie verbetert je humeur en we raden je altijd aan om koffie te malen op het moment dat je het nodig hebt.

Ingrediënten

Ristede kaffebønner

Specificaties

Hoeveelheid (g)

250

Merk

DeLonghi

Smaak

Vers Fruit, Zure Robusta, Aromatische Arabica, Bloemen

Eigenschap

250 Gram, Arabica/Robusta

Intensiteit

Mild (4/10)

Houdbaar tot

02.04.2025

Delonghi Selezione Espresso

250 g. Koffiebonen

(5)

Recensies (5)

Voor mij de enige koffie voor een heerlijke cappuccino en Latte Macchiato! Lees meer
Top Lees meer
Top bonen voor onze koffie machine. De machine komt goed op druk met deze bonen. Met andere bonen lukte dat niet. Heerlijke koffie, vol van smaak. Ideaal voor de cappuccino maar ook voor een kopje normale koffie Lees meer
Heerlijk Lees meer
Deze koffiebonen staan garant voor een heerlijk kopje koffie, of dat nu espresso, cappuccino of gewone koffie is. Lees meer

Vergelijkbare categoriën