Beschrijving

Wil je meer controle over het zetten van je koffie?

Dankzij de Senseo Select kan je een voor jou perfect kopje koffie zetten.

Senseo maakt het je gemakkelijk om je koffie snel te zetten. Zij bieden een grote verscheidenheid aan pads gevuld met koffie van alle sterktes, origines en met vele blends. Met de hoeveelheid beschikbare soorten zal je je gading kunnen vinden (als je dat nog niet hebt gedaan).

Als je de Senseo machines al kent, weet je dat ze gebruiksvriendelijk zijn en snel koffie zetten. Met de Senseo Select zijn alle basisprincipes aanwezig, maar nu zijn er opties voor personalisering die je koffiebeleving nog beter zullen maken.

De Senseo Select wordt geleverd met:

  • Crema Plus-technologie om een delicate en zijdezachte crema aan je kopje koffie toe te voegen;
  • De Intensity Plus-functie waarmee je kan kiezen hoe sterk je je koffie wilt (kies uit lungo, intens of espresso);
  • Een indicator die je laat weten wanneer het tijd is om je machine te ontkalken;
  • En automatische uitschakeling zodat je er niet aan hoeft te denken de machine na elk gebruik uit te zetten.

Zoals alle Senseo machines wordt ook de Senseo Select geleverd met alles wat je nodig hebt om je koffie te maken, inclusief de dubbele padhouder voor dubbele pads, XL-pads en pads op basis van melk. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,9 liter water; perfect om meerdere kopjes achter elkaar te maken.

Met je Senseo Select zet je één of twee kopjes tegelijk. Dat maakt het makkelijker voor jou om je gasten koffie te geven zonder al te lang te moeten wachten.

De machine zelf is 31 cm hoog, 15,5 cm breed en 31 cm diep. Het formaat en het stijlvolle ontwerp maken het een geweldige aanvulling voor elke keuken, kantoor of andere ruimte waar je het zou willen plaatsen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe machine waarmee je je koffie nog individueler kan maken, dan is dit misschien wel de machine die je nodig hebt.

Uw koffiezetapparaat stelt u in staat om de hoeveelheid water aan te passen aan uw smaakvoorkeuren. Gebruik de intensiteitsschuif om te kiezen tussen drie instellingen:

  • Bovenste positie: ongeveer 111 ml water (met een variatie van ±10 ml)
  • Middenpositie: ongeveer 91 ml water (met een variatie van ±10 ml)
  • Onderste positie: ongeveer 56 ml water (met een variatie van ±10 ml)

Deze instellingen stellen u in staat om uw koffie precies naar uw wens te genieten, elke keer weer.

De Senseo Select kan melkpads bereiden met behulp van de grote capsulehouder. Gebruik de grote capsulehouder die bij de Senseo Select wordt geleverd om melkpads te bereiden

CSA230/61

Specificaties

Stuks

1

Merk

Philips

Capsule systeem

Senseo

Senseo Select (zwart)

Koffiezetapparaat voor pads

(88)

Niet op voorraad

Recensies (88)

Geeft halve, slappe en niet warme kopjes koffie. Balen! E-Mail gestuurd hoe dit op te lossen. Lees meer
Slechte aparte heb de zelfde als me ouders en die geeft een volle bak koffie en die ik heb ma halve bakkies zeer slecht. Lees meer
Doet het altyd goed
Nooit geen last mee
Lees meer
De slechtste senseo ooit geeft te weinig koffe voor een kop moet je er 2 indrukken nee paar maand gehad nu toch maar een andere gekocht Lees meer
Goeie service mooie apparaat (senseo) en de prijs fantastisch dan nemen we het voor lief dat de levering iets langer duurt Lees meer
Dit apparaat geeft minder koffie en ik moet het twee keer aanzetten om voldoende te krijgen!
Na elke gebruik lekte het water van de achterkant. Ik zeker meer dan 30 seconden elkeen keer aan het wachten tijdens de opwarming. Het geeft niet het kopje koffie wat ik verwacht had, geeft te weinig warm water door warme koffie te drinken. Bij de aankoop stond erbij dat ik 100 dagen bedenktijd heb, maar volgens de klantenservice kon ik gebruikmaken van het heropeningsrecht omdat ik het artikel heb gebruikt. Sorry maar hoe moet het anders weten dat het niet goed werkt als ik het niet gebruik!!. Ik gooi het weg en ik koop een nieuwe maar nooit meer via hier!!!!
Lees meer
Prima product en snel geleverd. Lees meer
Alles goed gegaan Lees meer
ik ben blij Lees meer
Zeer tevreden over de Senseo select. Goede service van kaffekapslen. Lees meer
Goede koffie, goed apparaat Lees meer
Wij hebben een slechte ervaring met de koffie senseo apparaat.
De koffie kop is niet standaard vol. Ook dit kan je niet instellen voor eventueel meer koffie inhoud.
Wij wilden na 1 dag het apparaat terug verzenden of ruilen voor een andere, maar de verkoper wilde dit niet. Ik heb de klantenservice gebeld en die kwamen ook niet met een andere oplossing.
Daarom raad ik andere klanten dit apparaat niet aan.
Lees meer
De bestelling is goed en snel verlopen een goede dienst 😀 Lees meer
Ik heb laat maar in goede orde ontvangen helaas is het apparaat defect, lekt aan onderkant koffie geeft hoeveelheid niet zoals het moet bij knopje vochtig Lees meer
Duidelijke site, makkelijk om bestelling te plaatsen. Daarna word je goed op de hoogte gehouden van de datum voor aflevering. Dus top Lees meer