• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Lavazza Qualità Oro

340 g. Gemalen koffie

Op voorraad
Now: € 4,49

Productspecificatie

Aantal capsules 340
Merk Lavazza
Smaak Fruit, Aromatische Arabica, Bloemen, Zoetheid, Medium geroosterde bonen
Eigenschap Arabica, 340 Gram
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 30.10.2023

Beschrijving van Lavazza Qualità Oro

Qualità Oro is een van Lavazza's oudste melanges, maar nog steeds een van de populairste.

Hier is een melange die al sinds de jaren 1950 door Italiaanse koffieliefhebbers wordt gesmaakt, in een gemalen versie. Met de Qualità Oro melange bent u zeker dat u een winnaar in huis haalt. De melange is uitsluitend gemaakt van Arabica bonen. De smaak is verfijnd en biedt tonen van mout, bloemen, fruit en honing.

De bonen in deze melange komen uit Zuid- en Midden-Amerika en zijn medium gebrand tot in de perfectie. Dit resulteert in een milde koffie die minder bitter is dan andere populaire espressomelanges.

Met deze gemalen versie van de Lavazza Qualità Oro melange kunt u thuis van deze kwaliteitskoffie genieten, met uw favoriete koffiezetapparaat of -methode.

Lavazza is een van de klassieke Italiaanse merken en kan zijn kwaliteit en populariteit al sinds 1895 aantonen. Lavazza is een pionier in het mengen van bonen uit verschillende regio's over de hele wereld. Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de 4de generatie van de Lavazza familie in hun hoofdkantoor in Turijn, van waaruit ze koffie versturen naar alle uithoeken van de wereld als een van 's werelds grootste koffiebedrijven.

Lavazza Qualità Oro
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20