Beschrijving

De meest populaire blend van Lavazza is nu verkrijgbaar in Nespresso® compatibele capsules. Lavazza Qualità Oro Capsules voor Nespresso® zorgen voor een elegante en hoogwaardige koffie.

100% Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika zijn zorgvuldig geselecteerd, gemengd en geroosterd om een aromatische en perfect uitgebalanceerde Italiaanse koffie te produceren met bloemige en fruitige tonen. Met Lavazza Qualità Oro koffie kunt u thuis genieten van hoogstaande kwaliteit. Perfect om te serveren aan vrienden en familie en geweldig voor elk moment van de dag, of het nu 's ochtends vroeg is of een traktatie na het eten.

Dankzij uw Nespresso® machine geniet u in een oogwenk van een premium Lavazza koffie. Lavazza is opgericht in Turijn in 1895 en staat al meer dan honderd jaar voor Italiaanse kwaliteit. Waarom zou u niet kunnen genieten van Lavazza kwaliteit in een capsule? Een verpakking bevat 10 aluminium capsules voor 10 porties.

De aluminium capsules behouden de kwaliteit van de koffie en zijn oneindig recyclebaar. Lavazza Qualità Oro Capsules voor Nespresso® zijn compatibel met Nespresso® machines.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Lavazza

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Fruit, Aromatische Arabica, Bloemen

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

30.08.2024

Lavazza Qualitá Oro

10 capsules voor Nespresso®

(19)

Recensies (19)

Prima koffie Lees meer
De eerste koffie die ik van Lavazza proefde, die vond ik meteen lekker Lees meer
Heerlijke koffie. Enige minpunt is dat er geen grote verpakking van is 😃 Lees meer
Super lekker Lees meer
Een perfecte koffie, goed geprijsd! Lees meer
Perfecte koffie voor een goede prijs en redelijk snel geleverd. Lees meer
Mijn eerste kopje Lavazza dronk jaren geleden op het eiland Corsica en ben sinds die tijd een grote fan ! De Lavazza Oro met zijn zijn zachte en ronde smaak is mijn favoriet. De koffie is al elegant te noemen maar dat geld ook voor de prijs.
Lees meer
Heerlijke ochtendkoffie Lees meer
Ik vind dit de allerlekkerste koffie Lees meer
Gewoon beste coffee ooit. Lees meer
Goede en snelle service. Lees meer
Goed en juiste begeleiding van profijt Lees meer
Super koffie van Lavazza! Lees meer
Erg lekkere koffie, voor mooie prijs Lees meer
Mijn verwachting van Lavazza Oro was een zachtere (Arabica) smaak dan de Lavazza Classico die ik normaal drink. Maar tot mijn verbazing vind ik de Classico ronder en zachter (minder bittertje). De Oro vind ik desalniettemin wel heel lekker als Cappuccino variant. Maar zoals algemeen bekend smaak is iets heel persoonlijks! Lees meer