Beschrijving

Met de Petit Dejeuner- serie zorgt L’OR voor de perfecte koffie in de ochtend. Hier is een koffie die is gemaakt volgens de beste Franse koffietradities, waarbij de koffie wordt geleverd met een rijk aroma en gouden crema.

Deze capsule zet een grote kop (215 ml) koffie met een evenwichtige en rijke smaak, die ideaal is als ochtendkoffie. Deze variant is medium gebrand waardoor hij een milde body heeft, maar toch voldoende volheid en intensiteit om een flinke dosis energie te geven om de dag mee te beginnen.

L'OR heeft de magie verpakt in een capsule die perfect in je Tassimo wordt gebrouwen, waarbij de machine je capsule herkent door de slimme Intellibrew-technologie, zodat hij precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water nodig is om een perfecte kop te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

L’OR staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en smaaknuances die verder gaan dan normaal, dus als je voor een L’OR-product kiest, is het vakmanschap ongeëvenaard en is de smaak subliem.

Met andere woorden, hier is een koffie die je helpt om de dag goed te beginnen - en in deze verpakking zitten 24 capsules, dus die heb je voor een tijdje.

Specificaties

Aantal capsules

24

Aantal kopjes

24

Merk

L'OR

Capsule systeem

Tassimo

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

01.05.2025

L'OR Petit Déjeuner Classique

24 capsules voor Tassimo

(3)

Recensies (3)

Lekkere koffie. Wij zijn blij dat deze koffie voor de Tasimo bij jullie te koop is. In Nederland nergens te koop. Lees meer
Lekkere koffie Lees meer
Una buena compra a muy buen precio, el café es muy rico, y no tardó demasiado en llegar a España
Lees meer

Vergelijkbare categoriën