Deze bundel bevat

Beschrijving

Duurzaam koffiezetten was nog nooit zo eenvoudig.

Met het unieke koffiepadsysteem van Senseo is uw favoriete koffie klaar in minder dan 1 minuut - en met Senseo Original ECO kunt u genieten van uw koffie, wetende dat de machine is gemaakt met het milieu in gedachten. Senseo Original ECO is gemaakt van gerecycled plastic en verbruikt maar liefst 25% minder energie dan een klassieke Senseo Original machine.

De koffie wordt gezet met de speciale CoffeeBoost-technologie van Philips, die met behulp van 45 aromamondstukken de druk gelijkmatig over het gehele oppervlak van de koffiepad verdeelt, waardoor de perfecte smaakdiepte en rondheid ontstaat. Met Crema Plus-technologie wordt elk kopje afgerond met een fluweelzachte en luchtige cremalaag.

Gewone beker of een grote mok? Bij Senseo Original ECO HD6552/32 kunt u zelf kiezen. Als u de voorkeur geeft aan een klassieke kopgrootte, of een extra grote kop wilt, duurt het een minuutje langer.

Philips test alle Senseo-machines 10.000 keer tijdens het ontwikkelingsproces. Het is uw garantie dat het systeem grondig is getest en zowel langdurig als frequent gebruik aankan - met smaak en gebruikerservaring, net als toen u uw eerste kopje zette.

Om u een goede start te geven met uw machine, hebben we in dit pakket 3 van onze meest populaire koffievarianten verzameld, evenals een chocolademelk voor degenen die geen koffiedrinken.

Specificaties

Aantal capsules

1

Aantal kopjes

144

Merk

Senseo

Capsule systeem

Senseo

Senseo Original ECO

inkl. 144 pads

Niet op voorraad

Normale prijs € 81,34 Vanaf € 78,99