Beschrijving

Jacobs is al jaren verantwoordelijk voor fantastische koffiebelevingen. Met Monarch heeft Jacobs nu de koning van medium gebrande koffie geproduceerd.

Deze unieke melange van kwaliteitskoffie is een ware smaakexplosie van koffiearoma, die een volledig onvergelijkbare smaak geeft. De koffie wordt zorgvuldig geselecteerd door Jacob's koffie-experts, die sinds 1895 een enorme expertise hebben ontwikkeld in het branden van koffie en het selecteren van koffievariëteiten.

Wil je een unieke en uitzonderlijke medium-gebrande koffie aanbieden, dan moet je Jacobs Monarch voor je gasten inschenken.

Ingrediënten

Ristet og malet kaffe

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Jacobs

Capsule systeem

Tassimo

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

01.03.2025

Jacobs Monarch

16 capsules voor Tassimo

(4)

Recensies (4)

Prima bakkie Lees meer
Ik heb voor de Tassimo gekozen omdat zij niet aan één merk gebonden zouden zijn. Mijn verwachting was dan ook dat het assortiment verder zou worden uitgebreid, hetgeen ook is gebeurd. Ik heb dan ook direct gebruik gemaakt van deze optie door de Jacobs en L’OR varianten te bestellen en uit te proberen. Nu na een paar genoten kopjes (door mij en mijn visite) kan ik dan ook niet anders concluderen dat de Tassimo een top bakkie koffie zet en ik zal dan ook zeker de gekozen varianten zodra deze op dreigen te raken opnieuw te bestellen bij Kaffekapslen aangezien deze toch wel aanzienlijk goedkoper is dan de online webshops die zich in Nederland hebben gevestigd. Lees meer
Heerlijke koffie Lees meer
Is lekker Lees meer

Vergelijkbare categoriën