Beschrijving

Nescafé Dolce Gusto heeft een koffie gecreëerd die perfect voor je ochtendkopje is. Hij neemt je mee op een aromatische reis naar het zuiden van de VS. 

De koffiemelange in deze capsules is een milde koffie met fruitige tonen en een zachte basis. De volle crema bovenop is een perfecte afwerking van een verfijnde koffie. Dankzij de Dolce Gusto-technologie kun je deze koffie gemakkelijk zetten: verpakt om aroma en smaak te behouden, met de optimale druk om koffie te zetten, snel en efficiënt voor een perfect resultaat.

Met deze capsules voor Dolce Gusto zul je elke ochtend met plezier wakker worden. Wat nog beter is, is dat deze verpakking met 18 capsules komt. Dat gaat een tijdje mee, maar je kunt er ook voor kiezen om met je vrienden en familie te delen. Voel je alsof je op vakantie in Florida bent en geniet van de zonneschijn uit je mok.

Een kleine tip: als je Dolce Gusto de XL boost functie heeft, kun je een grotere mok nemen om nóg meer van de koffie te genieten.

Specificaties

Aantal capsules

18

Aantal kopjes

18

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaaktonen

Fruit

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

31.01.2025

Nescafé Miami Morning Blend Grande

18 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(5)

Recensies (5)

lekker kopje koffie als je net iet anders wilt Lees meer
Voor mij net iets té automaat koffie achtig. En zeker in de ochtend, voelt dat toch iets te intens voor mijn inwendige ik. Maar later op de dag met een goed geklopte scheut melk vind ik m heerlijk. Lees meer
Heerlijke koffie voor in de ochtend Lees meer
Dit is voor mij het ultieme begin van de dag. Een kop koffie waar je vrolijk van wordt ! Lees meer
Deze vindt ik het lekkerst dikke tien voor deze smaak variant Lees meer

Vergelijkbare categoriën