Beschrijving

Met deze heerlijke koffiemelange word je meegenomen op een reis van betoverend donker aroma in een donker gebrande koffie.

De pittige ondertonen vormen een uitgebalanceerd contrapunt voor de intense en volumineuze koffiebeleving, die tot het uiterste wordt opgevoerd qua smaak en kracht.

Hoewel de cups klein zijn, is de inhoud een explosie van smaak die je meenemen op een achtbaanrit van nuances. Als je van een sterke kop lungo houdt, die de intensiteit behoudt die anders is gereserveerd voor espresso en ristretto, heeft L'Or juist deze koffie voor je gemaakt.

Het subtiele samenspel van de pittige ondertonen met de intensiteit van de koffie wordt gegarandeerd door de capsules in een beschermde omgeving te verpakken, waardoor de koffie en zijn smaak optimaal bewaard blijven.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Ingrediënten

Geroosterde gemalen koffie

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

L'OR

Capsule systeem

Nespresso

Smaaktonen

Specerijen

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

02.06.2025

L'OR Lungo Estremo

10 capsules voor Nespresso®

(3)

Recensies (3)

Prima koffie voor een goede prijs! Lees meer
Deze koffie komt een beetje in de buurt van de capsules van Starbucks House Blend. Goeie prijs > kwaliteit verhouding. Lees meer
In mijn ogen veel te slap van smaak. Ik bestel een LUNGO en krijg een dubbele espresso. Ik ga op zoek naar een sterkere koffie voor een normaal kop koffie. Lees meer