Beschrijving

Bij Kaffekapslen hebben we ook onze eigen Lungo.

We hebben een klassieke Lungo gemaakt van medium gebrande Arabica-bonen, die wordt geleverd met een volle en lichtzure smaak die wordt aangevuld door een milde, zoete ondertoon.

Lungo is het Italiaanse woord voor lang, en in de volksmond wordt gezegd dat een lungo-koffie een espresso is waaraan meer water is toegevoegd dan een standaard espresso (vandaar de naam ‘Lungo’), omdat je voor dit type een grotere kop nodig hebt. Een Lungo staat dan ook bekend om het feit dat hij niet alleen groter is dan een Espresso, maar ook een mildere smaak heeft dan een traditionele Espresso.

Onze Lungo wordt geleverd in een middenbruine kleur met een ietwat droge afdronk en een cafeïnegehalte dat aan de hoge kant is. Het is een uitgebalanceerde koffie voor elke dag voor een redelijke prijs met een klassieke koffiesmaak die mooi kan worden aangevuld met melk en suiker. Het is een koffie zonder franjes, die naar onze mening bij de meesten zal passen.

Deze Lungo komt in een capsule die perfect in je Nespresso® machine past, aangezien deze van plastic is kunnen wij deze variant goedkoper aanbieden dan onze andere Lungo, die wij in een aluminium capsule leveren.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

22.01.2026

Lungo - Alledaagse koffie

10 capsules voor Nespresso®

(43)

Recensies (43)

Lekkere koffie, niet te slap lekker en goed van smaak. Proeft de koffie. Lees meer
lekker Lees meer
Heerlijke koffie! Lees meer
Goed en lekker Lees meer
Lungo is heerlijke koffie. Lees meer
Lungo is echt lekkere alledaagse koffie. Lees meer
goede koffie voor alle dag Lees meer
Heerlijk bakje pure koffie om de dag mee door te komen. Niet te slap en ook niet te sterk. Voorheen gebruikte ik de senseo koffie die toch meer smaakt naar het filter van de pads. Lees meer
Heerlijke koffie voor een goede prijs Lees meer
Goed product en snel geleverd Lees meer
Mijn nespresso doet het niet zo goed op deze cups Lees meer
Prima bakkie Lees meer
Heerlijke koffie voor iedere dag Lees meer
Goed spul man 😊 Lees meer
Heel lekkere koffie. De prijs is ook niet te kloppen, zeker niet als je toch ook graag een lekkere koffie drinkt. :) Wij bestellen altijd opnieuw bij kaffekapslen! Lees meer