Beschrijving

De L’OR BARISTA capsulemachine werkt met de normale Nespresso®-compatibele capsules en de nieuwe en innovatieve L’OR double shot capsules. Met de double shot capsules zet je ofwel twee kopjes espresso tegelijk, of één grotere kop espresso. Met slechts één enkele capsule!

Eén machine die capsules met enkelvoudige en dubbele injectie biedt, is uiterst uniek en de nieuwe L'OR BARISTA-capsules met dubbele injectie zijn exclusief ontwikkeld voor gebruik in de L'OR BARISTA-machine.

De L'OR BARISTA-koffiemachine maakt het je ongelooflijk gemakkelijk om thuis een barista te worden en de hoogste kwaliteit koffie te produceren. Omdat de machine werkt met zowel L'OR espresso single shot capsules als L'OR double shot capsules, heb je een brede selectie van uitstekende koffie's beschikbaar. U kunt kiezen uit een breed scala aan koffiemelanges, filterkoffie of een breed scala aan espresso's - of u kan zelfs melkachtige dranken maken zoals een latte of een schuimige cappuccino door melkschuim aan uw drankje toe te voegen. Nu is het aan jou om je vaardigheden als een echte barista te bewijzen!

Om u op weg te helpen om een meester-barista te worden, levert het L'OR BARISTA koffiesysteem de hoge druk (tot 19 bar) die nodig is voor een echte espresso.

Dit betekent dat u met deze machine dezelfde drankjes kunt maken als in uw favoriete café of restaurant.

De L’OR BARISTA machine is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en is binnen 25 seconden opgewarmd, dus u hoeft niet lang te wachten op uw lekkere koffiecreaties.

De machine maakt ook dranken in kopjes/glazen van verschillende groottes mogelijk. U kunt de lekbak aanpassen aan de hoogte van uw drankje. Voor kleine kopjes met espresso's en ristretto's kun je hem op de standaardinstelling laten staan. Voor grotere dranken kunt u het lekbakdeksel verwijderen, de bredere lekbak optillen en het deksel op een lagere stand terugplaatsen.

Met de L'OR BARISTA-machine kun u uw koffie aanpassen aan uw eigen gewenste volume. Als u net iets meer of net iets minder koffie wilt, houdt u de geselecteerde drankknop ingedrukt totdat deze knippert. Laat de knop los en de koffie begint te zetten. Druk nogmaals om het koffiezetten te beëindigen.

En het beste? De L’OR BARISTA onthoudt dit nu als uw voorkeursvolume voor dat specifieke drankje.

De L'OR BARISTA-machine is ontworpen door de bekroonde productontwerper Khodi Feiz. Hij staat bekend om de "zuiverheid, elegantie en doeltreffendheid" van zijn werk, en deze kwaliteiten worden duidelijk weerspiegeld in het ontwerp van de L'OR BARISTA-machine.

Het ontwerp van de machine werd in 2021 zelfs beloond met de Red Dot Design Award.

De afmetingen van de L'OR BARISTA-machine zijn 18 cm x 40 cm x 28 cm, hij heeft ook een ontkalkingsindicator waardoor hij gemakkelijk te onderhouden is en verschillende onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

deze machine zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Stuks

1

Merk

L'OR

Capsule systeem

L'OR BARISTA, Nespresso

L'OR Barista Piano black

Capsulemachine voor Nespresso®

(69)

Recensies (69)

Prima apparaat die L'OR Barista Piano black.
Prima 3 verschillende hoeveelheden knoppen: ristretto, espresso en lungo.
Ook prima om een double-shot ristretto of espresso te maken.
Snel en voordelig bij Kaffekapslen, goede service.
Lees meer
Zeer tevreden, werkt feilloos, mooi design, zijn happy
Thanx
Lees meer
Top apparaat super blij mee:-)
Gelijk 1 besteld
Lees meer
Dit is het allerleukste cadeautje waarmee ik mezelf ooit verwend heb, vlnaast mijn Espresso apparaat. Wat een genot elk kopje wéér. Ik drink elke kopje op de ristretto stand en maak het af met gekookte melk. Elk kopje, elke smaak is een feestje. Ik raad deze machine echt van harte aan. Niet meer twijfelen, maar gun jezelf dit genot. Lees meer
Het had even wat voeten in de aarde. Zeg maar gerust dat de levering met de wet van Murphy te maken had. Maar nu heb ik eindelijk heerlijke koffie. Deze koffie smaakt heerlijk en lekker snel. Lees meer
Koop deze prullen niet. Gaan zeer snel kapot. Philips onwaardig. Lees meer
Ik ben heel enthousiast over deze barista koffiecup machine van Philips!! Het kopje is zo gezet. Ik vind hem veel krachtiger dan de magimix van Nespresso. Er kunnen ook cupjes in van verschillende merken ( aldi,hema), de barista cups van andere merken heb ik nog niet geprobeerd. Chapeau Philips!! Lees meer
In 1 woord,fantastisch.wat ben ik blij dat ik deze machine gekocht heb.
Degelijk mooi ,en toegang tot heerlijke lor cups.
Een aanrader,niet over denken maar doen.
Lees meer
Heel erg te vrede met het koffie apparaat super
Snelle levering
Prijs is veel lager dan bij de meeste aanbieders
Lees meer
Goed werkende koffiemachine voor een heel scherpe prijs een aanrader Lees meer
Goed apparaat, super snel geleverd. Alleen jammer dat de cadeaubon voor een gratis koffie set niet geaccepteerd wordt. Lees meer
Ik heb dit apparaat cadeau gegeven aan een gezin.
Ze zijn tevreden over het geleverde werk
Lees meer
The delivery was fast and very efficient with communication until after confirming receipt. The machine is beautiful amd stylish. The lever of the cup holder is sturdy and needs two fingers on both sides to open, and feels firm to close. The cups easily pops in and there are no confusion how to ise it with confusion free illuminated buttons. the water reservoir is perfect for making several large cups in succession. The dispensing nozzles are close enough for a narrow single cup , and far enough to make two cups at once. The base is wide enough to make two large cups at the same time. The flavor of the coffee is excellent, just like original nespresso machine, with a rich, thick crema. Excellent coffee. Excellent Price. Highly recommend. Considering a repeat order for a second machine as a gift. Go for it! Lees meer
Heel fijn Nespresso apparaat. Ook mooi om te zien. Lees meer
Goede prijsstelling. Snelle levering ondanks december drukte. Uitstekende informatie over levering. Perfect en netjes verpakt. Heel mooi, handig en snel apparaat. We zijn blij met Kaffekapslen door de zeer positieve ervaring. Lees meer