Beschrijving

Jacobs Krönung Kräftig XL van Tassimo zijn de perfecte capsules om te genieten van het klassieke verwennende aroma van Jacobs Krönung koffie in een nieuw en intens extra groot formaat. Als je fan bent van Jacobs Krönung, kun je nu genieten van je favoriete koffie in een grotere XL-kop van 195 ml.

Deze voortreffelijke koffie is ideaal om 's ochtends wakker te worden en geeft een geweldige energieboost in combinatie met een heerlijke, volle smaak. Met zijn Jacobs Krönung Kräftig koffie levert het al lang gevestigde Duitse bedrijf Jacobs een koffie met een sterke, filterachtige smaak. Jacobs Krönung Kräftig XL staat voor hoogwaardige, aromatische koffie en grotere porties. Zet gewoon je grote kop klaar, plaats de T DISC en je koffie is klaar in minder dan een minuut.

Een doos bevat 16 Jacobs Krönung Kräftig XL-pads voor 16 porties. De pads zijn geschikt voor gebruik in alle Tassimo T-Disc koffiemachines.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Jacobs

Capsule systeem

Tassimo

Smaak

Aromatische Arabica, Milde zuurgraad

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

30.05.2024

Jacobs XL Krönung Kräftig

16 capsules voor Tassimo

(5)

Recensies (5)

Dankzij het ontbrekende schuimlaagje ziet dit koffieproduct er niet heel lekker uit. Deze smaakt echter erg lekker, vrij sterk. Per capsule wordt er een grote mok geschonken. Ik vind de prijs vrij hoog. De bezorging verliep niet erg soepel. Dit ligt echter buiten de werkzaamheden van "Kaffekapslen". Lees meer
Zonder crema. Erg lekker. Lees meer
Smaakt heel lekker Lees meer
Un buen sabor me encanta Lees meer
Misschien komt het omdat ik een oude Tassimo van2017 heb,maar het water loopt te lang door, dus moet ik het kopje eerder wegtrekken, anders is de koffie veel te slap.
Verder smaakt de koffie goed.
Wel vind ik de koffiekapslen te veel afval voor milieuvriendelijke verwijdering bevatten.
Lees meer

Vergelijkbare categoriën