Beschrijving

Deze koffie is de perfecte koffie voor wie hoge kwaliteit en duurzaamheid in één wil. 

De Hazienda blend van Zoégas is een biologische koffie die Rainforst Alliance en KRAV gecertificeerd is. De koffie maakt ook deel uit van het Coffee By Women initiatief dat ernaar streeft dat ten minste 30% van de koffieboeren vrouw is. Wanneer je van deze koffie geniet, kan je er zeker van zijn dat je bijdraagt aan een milieuvriendelijke toekomst in de koffieproductie.

Deze koffie is niet alleen duurzaam, maar smaakt ook heerlijk. Hij wordt gemaakt van Arabica bonen die op grote hoogte in Afrika en Midden- en Zuid-Amerika worden geteeld. De bonen worden geroosterd om de toetsen van pruimen, rijpe bessen en noten naar voren te brengen en de koffie zijn unieke karakter te geven.

Deze evenwichtige en volle blend is een perfecte manier om overdag een pauze in te lassen of om je gasten te trakteren op een uitzonderlijk kopje koffie. 

Zoégas levert al sinds 1886 donker geroosterde koffie van hoge kwaliteit. Hun doel is mensen een meer smaakvol leven te geven door middel van hun zorgvuldig samengestelde koffiemelanges. 

Je kan van deze koffie genieten in zakken van 450 g bonen. Wij raden aan de bonen vlak voor gebruik te malen en de koffie in een luchtdichte verpakking te bewaren om de smaak en versheid te behouden.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Zoégas

Smaaktonen

Noten

Eigenschap

Biologisch, Fairtrade, Arabica

Intensiteit

Sterk (6/10)

Houdbaar tot

31.12.2024

Zoegas Hazienda

450 g. Koffiebonen

Recensies (0)

Vergelijkbare categoriën