Beschrijving

Hazelnootkoffie is een klassieke combinatie en populair in veel cafés over de hele wereld, en is een vaste waarde geworden in de koffiewereld. U kunt er nu van genieten vanuit uw eigen huis in pods die zijn versierd met verwijzingen naar een van de populairste shows ter wereld: Friends!

Deze 10 aluminium pods zijn compatibel met uw Nespresso® en stellen u in staat een café-ervaring te creëren zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Plaats de pod, kies voor espresso of lungo, en klaar. U ruikt meteen de heerlijke hazelnoot wanneer de koffie uw mok vult.

De geroosterde en gemalen koffiebonen zijn perfect in balans en worden aangevuld door de nootachtige smaak van de hazelnoot, zodat u van deze koffie kunt genieten, zwart of met een scheutje melk. De geruststellende smaak zal u laten denken dat u in Monica's appartement zit en rondhangt met 6 beste vrienden.

Koop nu deze heerlijke pods! Ze zijn ook zeer geschikt als cadeau voor de Friends-liefhebber in uw leven (of u dat nu bent of iemand anders!).

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Friends

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Hazelnoot

Eigenschap

Aluminium, Koffie met smaak

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.09.2024

Friends Hazelnoot

10 capsules voor Nespresso®

(1)

Recensies (1)

Heeerlijk Lees meer