Beschrijving

De Italiaanse woorden gusto dolce betekenen direct vertaald naar het Nederlands zoete smaak - en dat is precies wat je in deze koffie krijgt.

Klassieke Italiaanse gebrande koffiebonen die langdurig op lage temperatuur worden gebrand. Geeft een uitstekende espresso met een mooie gouden cremalaag.

De uitgebalanceerde blend heeft een siroopachtige volheid en smaak. Met een afdronk en aroma van een grote verscheidenheid aan kruiden worden je zintuigen geprikkeld. De milde zuurgraad van de koffiebonen, tonen van bittere chocolade en sinaasappelschil vormen een uitstekend contrapunt van het anders zo zoete aroma.

Zeker een blend voor wie een koffie met vele aspecten kan waarderen. Gusto Dolce bevat 60% Arabica koffiebonen uit Brazilië en Colombia en 40% Robusta-bonen uit India.

Het voordeel van deze verpakking is dat deze door het eenrichtingsventiel zorgt voor een optimaal behoud van de smaak en het aroma van de koffiebonen.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Garibaldi

Smaaktonen

Chocolade, Specerijen, Oranje

Eigenschap

Arabica/Robusta

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

20.02.2026

Garibaldi Gusto Dolce

1000 G. Koffiebonen

(3)

Recensies (3)

Heerlijke romige koffie van super goede kwaliteit!!! Lees meer
Heerlijke bonen, goed van smaak en niet te zuur. Ik kan deze bonen echt aanraden.
Echt een heerlijke kop koffie ook geschikt voor espresso en om cappuccino te maken.
Lees meer
Heerlijke koffie, te vergelijken met de koffie van ambachteljke koffiebranders die bij het SCA zijn aangesloten.

De espresso' s zijn overheerlijk en zeker als ik de shots maak op de La Marzocco GS3, maar met een Sage barista touch lukt het ook prima.

Mvg Henry
Lees meer