Beschrijving

Als je Starbucks nog niet kent, ben je gegarandeerd aangenaam verrast. Achter de naam schuilt 's werelds grootste keten van koffiebars en een bedrijf dat de moderne koffieconsument heeft gecreëerd. Bij Starbucks is koffie niet alleen koffie en daarom is er een schat aan koffie en koffiedranken waar Starbucks achter staat.

Veranda Blend is een eerbetoon aan de koffieboeren die op de koffieplantages wonen. Vanaf hun veranda volgen ze de teelt van hun koffieplantages terwijl ze de vers gezette koffie drinken en ervoor zorgen dat het product van topkwaliteit is.Deze koffie komt uit Latijns Amerika en is gemaakt van 100% Arabica bonen. De koffie is mild gebrand en zit vol fluweelzachte koffiesmaken met tonen van chocolade. Met deze capsules maak je een grote beker van maar liefst 230 ml.

Specificaties

Aantal capsules

12

Aantal kopjes

12

Merk

Starbucks

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaaktonen

Chocolade

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

30.11.2024

Starbucks Grande Veranda Blend

12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(5)

Recensies (5)

De bekende smaak. Lekker om de dag mee te beginnen. Lees meer
Goed, maar voor mijn smaak iets te slap. Lees meer
Heerlijke koffie voor elk moment Lees meer
Heerlijke koffie Lees meer
Er wordt gevraagd voor een recensie van dit merk , we hebben het een paar keer gebruikt en al twee keer meegemaakt dat er druppelsgewijs koffie uit komt en dat het kuipje helemaal opgezet wordt net of dat het water er niet door heen kan en je krijgt nadien het kuipje er erg moeilijk uit Lees meer