Beschrijving

Bij Kaffekapslen bieden we ook onze eigen Grande aan in een cafeïnevrije versie.

Met de cafeïnevrije Grande van Kaffekapslen kun je daarom genieten van een kopje koffie in de middag of avond zonder bang te hoeven zijn je nachtrust te verstoren.

Een Grande is een klassieke koffie, op traditionele wijze gezet, maar die bovendien, zoals de naam al doet vermoeden, bekend staat door het serveren in een grote kop.

Onze Grande is gemaakt met medium gebrande Arabica bonen, die een ronde en volle smaak geven met fruitige ondertonen, die worden aangevuld met een mooie crema, zo krijg je een koffie met een klassieke smaak, maar zonder dat je je zorgen hoeft te maken over cafeïne.

De capsules zijn hermetisch afgesloten waardoor de versheid en het aroma van de koffie perfect behouden blijven, en ze passen als gegoten in je Dolce Gusto-machine, waarbij de hoge druk van de machine de smaak echt naar buiten trekt en een mooie crema creëert.

Met andere woorden, hier is een klassieke dagelijkse koffie voor een redelijke prijs, die onze Grande-variant complimenteert, maar dan in een cafeïnevrije versie.

Een koffie zonder franjes als je gewoon wilt genieten van een lekker kopje koffie zonder dat het te complex wordt.

Dit product zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Eigenschap

Cafeïnevrij

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

10.11.2025

Grande Cafeïnevrij - Alledaagse koffie

16 capsules voor Dolce Gusto

(58)

Recensies (58)

Het een lekkere koffie en niet te sterk maar heerlijk Lees meer
Goede koffie, al honderden van gezet. Van lekken heb ik nooit iets gemerkt. Lees meer
Prima koffie en heb verschillende smaken waarbij er diverse keren de cupjes na een paar streepjes doorgelopen zijn ineens ploffen en het water overal heen gaat, behalve bij de lungo alledaags daar gaat het over het algemeen goed Lees meer
Ik lees vaak over lekkende cups, dit is bijna bij alle varianten en had het probleem ook steeds. Prik een klein gaatje voordat je de cup in het apparaat stopt, probleem opgelost. Dit alles diverse keren aangegeven aan kaffekapselen maar ze wachten op antwoord leverancier. Jammer het is een tip die het probleem oplost bij alle coffee cups Lees meer
Smakelijke volle koffie zonder cafeïne. Dikke aanrader! Lees meer
Smaak is goed maar ze lekken erg in het dolce gusto apparaat Lees meer
Werkelijk heerlijke cafeinevrije koffie. Maar.....helaas vele lekkende capsules. Geen oplossing gekregen na mijn reactie. De andere soorten capsules van eigen merk primaen ook lekker! Lees meer
De smaak is uitstekend, de verpakking is ook mooi, maar....... op een enkele capsule na, is het een grote waterbad naast, achter en onder het apparaat en komt er nauwelijks iets in het kopje. Of het komt wel in het kopje, maar dan druppelsgewijs. Als hier geen verbetering in komt, zal ik dit niet weer kopen. Erg jammer. Ik hoop dat er iets met deze klacht wordt gedaan. Lees meer
Goed service, snelle levering, heerlijke koffie! Lees meer
Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop en de dolce gusto cups die ik bestel zijn beduidend goedkoper dan hier in de winkel, vandaar dat ik altijd een hele voorraad bestel.
En de bezorging gaat ook behoorlijk snel, gegeven dat het uit Denemarken moet komen.
Lees meer
Goede koffie voor een schappelijke prijs. Nog steeds 16 stuks in een pak en niet zoals bij een grootgrutter steeds minder capsules in een pak. Bij eerdere bestellingen sloeg het apparaat vaak vast en liep over en kon ik de capsule weggooien. Is bij deze zending nog niet gebeurd. Heb nu wel een steviger Krups apparaat dus of het daar aan ligt?
Verzending : top !
Lees meer
Fijn, een grote bak decaf. De cups zijn van veel betere kwaliteit dan alternatieven (bijv. supermarkt huismerken). Geen lekkage, niet wringen om het apparaat dicht te krijgen, geen lawaai.

De koffie vind ik iets minder lekker dan de originele Dolce Gusto Lungo decaf, maar door de prijs kies ik toch voor deze.
Lees meer
goede koffie en snelle levering Lees meer
Heerlijke koffie, snelle levering, prijs/kwaliteit 5 sterren Lees meer
Heerlijke koffie voor een goede prijs wij willen niet anders . Lees meer