Beschrijving

Met de Morning Café-serie geeft Tassimo de mogelijkheid om 's ochtends koffie in bijzonder grote hoeveelheden te consumeren. Je krijgt hier niet alleen een XL-capsule, dus je kunt er een mok mee vullen - je krijgt ook een extra grote verpakking met maar liefst 21 T-capsules.

Met deze Morning Café Filter krijg je een goed uitgebalanceerde koffie met een volle koffiesmaak, maar met een milde body met tonen van karamel. Hier is een koffie die perfect is voor bij het ontbijt. Want de grote kop geeft je niet alleen een koffie die goed smaakt, in een hoeveelheid die voldoende is om wakker te worden, zijn zachte body zorgt er ook voor dat je geen koffieschok krijgt.

Met deze capsules zet je Tassimo een kopje dat qua stijl en vorm lijkt op een klassieke zwarte koffie uit de filterkoffiemachine. Je krijgt dus een koffie met een fluweelzachte makkelijk drinkbare body, waarbij de crema iets minder uitgesproken is dan normaal. Dus als je vooral van gewone filterkoffie houdt, maar niet een hele kan wil zetten, zijn deze capsules een geweldig alternatief.

Met andere woorden, hier is een rechttoe rechtaan en ongecompliceerde koffie, die zeer geschikt is om de dag mee te beginnen.

We leveren het in een verpakking van 21 capsules, zodat je koffie niet meteen opraakt.

Specificaties

Aantal capsules

21

Aantal kopjes

21

Merk

Tassimo

Capsule systeem

Tassimo

Smaak

Karamel, Milde zuurgraad, Medium geroosterde bonen

Eigenschap

Big pack

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

10.01.2025

Filter Morning Café XL

21 capsules voor Tassimo

(6)

Recensies (6)

Gewoon net als altijd goed en smakelijk Lees meer
Smaakt goed Lees meer
Verrassende pittige filterkoffie Lees meer
Para desayunar genial Lees meer
Super lekker bakkie voor in de ochtend!
Niet gelijk zo een zware bak maar een heerlijke opstart koffie!
Lees meer
Deze vind ik zelf veel te slap. Lees meer