Beschrijving

Compact, minimalistisch, gebruiksvriendelijk, dit is de perfecte capsulemachine voor alle liefhebbers van koffie. 

De Nespresso® Essenza Mini is een kleine machine die overal verstopt kan worden, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot koffie. Hij kan in de keuken staan, in de koffiehoek van je woonkamer, op kantoor, in je vakantiehuis... Door zijn kleine formaat kun je hem gemakkelijk neerzetten waar je maar wilt, en door zijn zwarte kleur past hij bij elke inrichting.

Deze machine is gemaakt voor Nespresso® machine compatibele capsules, verkrijgbaar in verschillende smaken en stijlen. Met een Nespresso® Essenza Mini machine betreed je een wereld van koffie met een aantal onvoorstelbare mogelijkheden. 

Naast het ontwerp is het gebruik van de machine een fluitje van een cent. Druk op een van de twee knoppen om de machine aan te zetten, plaats de capsule van je keuze en druk op de espresso- of lungo-knop, afhankelijk van je voorkeur of de aanduiding op het pakje. Met een druk van 19 bar smaakt de koffie naar vers gemalen koffie, net als in een café, en de crema bovenop is zijdezacht.

Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,6 liter water, zodat je meerdere kopjes achter elkaar kunt zetten voordat je het moet bijvullen. 

Wanneer je je eigen Nespresso® Essenza Mini hebt, geniet je nog meer van je koffiepauzes. Wat wil je nog meer dan snel brouwende capsules?

Het wordt aanbevolen je capsulemachine eens in de drie maanden te ontkalken (of vaker als je veel koffie drinkt of hard water hebt). Onderhoudsproducten voor je machine vind je bij Kaffekapslen!

Informatie over de machine :

  • Afmetingen: 39cm x 31cm x 14cm
  • Gewicht: 3,14 kg
  • Druk van 19 bar
  • Schakelt automatisch uit na 9 minuten inactiviteit
  • 0,6 l waterreservoir

Specificaties

Stuks

1

Merk

Nespresso®

Capsule systeem

Nespresso

Essenza Mini - Nespresso®

Capsulemachine voor Nespresso®

(1)

Recensies (1)

Gewoon een praktisch hulpmiddel om heerlijke koffie mee te zetten
Het staat er maar is bescheiden met zijn vraag naar ruimte
Lees meer