Beschrijving

Nescafé Dolce Gusto Espresso Roma vat de prachtige geest van Rome samen in een kopje koffie. Deze fijne melange heeft een gemiddelde intensiteit en scoort 8 op 13 op de schaal van Nescafé Dolce Gusto. De experts van Nescafé hebben zorgvuldig Arabica en Robusta bonen geselecteerd van vijf verschillende origines.

De gemalen bonen in deze blend komen uit Colombia, Brazilië, Kameroen, Oeganda en Vietnam. Nescafé Espresso Roma neemt u mee op reis naar de Italiaanse hoofdstad met zijn rijke, ronde smaak, zijdezachte body en geroosterde tonen van zwarte bes. En dit alles wordt afgerond door een dikke laag schuim in het korte kopje. Verlangt u naar de smaak van de cafés van Rome? Plaats een Nescafé Espresso Roma pod in uw machine, pak je espressomok, druk op de knop en geniet van de unieke Italiaanse ervaring.

Eén Nescafé Dolce Gusto Espresso Roma capsule is goed voor één kopje koffie van 30 ml. Een verpakking bevat 16 capsules voor 16 kopjes Nescafé Espresso Roma. De pods zijn geschikt voor gebruik in alle Nescafé Dolce Gusto koffie pods machines.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaaktonen

Bessen

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

30.11.2024

Nescafé Espresso Roma

16 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(1)

Recensies (1)

This is perfect coffee for all express lovers Lees meer

Vergelijkbare categoriën