Beschrijving

Sinds 1907 behoort het Spaanse Marcilla-merk tot de koffiefavorieten in de zuidelijke regio's zoals Spanje, Portugal en Latijns-Amerika.

Marcilla's Espresso heeft een intense smaak en een mooie crema. Het wordt perfect gebrouwen in je Tassimo, waar de machine de capsule herkent door de slimme Intellibrew-technologie, zodat het precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water nodig is om een perfecte espresso te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

Marcilla's Espresso is een klassieker die je keer op keer tegenkomt in de cafés in het zuiden - en ook al bevindt je je misschien op een iets verder gelegen breedtegraad, je kunt nu gemakkelijk thuis van deze klassieker genieten.

Deze espresso heeft geen spoor van bitterheid en is zowel geschikt om je een goede shot cafeïne te geven om de dag mee te beginnen, als om je 's middags nieuwe energie te geven samen met bijvoorbeeld een heerlijk stukje pure chocolade.

Marcilla Espresso vertegenwoordigt de klassieke Zuid-Europese koffiecultuur. Hier is een espresso die definieert wat een espresso zou moeten zijn.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Marcilla

Capsule systeem

Tassimo

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (9/10)

Houdbaar tot

09.04.2025

Marcilla Espresso

16 capsules voor Tassimo

(2)

Recensies (2)

latte koffie is echt lekker Lees meer
Lekkere koffie, stevig bakkie en heerlijk om cappuccino mee te maken. Lees meer

Vergelijkbare categoriën