• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Lavazza Espresso Italiano Classico

500 g. Koffiebonen

Op voorraad
Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 500
Merk Lavazza
Smaak Aromatische Arabica, Zoetheid, Medium geroosterde bonen
Eigenschap 500 Gram, Arabica
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 30.10.2023

Beschrijving van Lavazza Espresso Italiano Classico

Lavazza staat bekend als de favoriete koffie van Italië en bestaat al sinds 1895. Lavazza was een pionier op het gebied van het mengen van koffie uit verschillende regio's en staat tegenwoordig bekend als een van 's werelds toonaangevende koffiebedrijven.

Bovendien staat Italië bekend als het moederland van de espresso. De espresso is uitgevonden in Italië, en komt net als Lavazza uit Turijn. Tegenwoordig is espresso een van de meest populaire variëteiten uit de rijke Italiaanse koffietraditie, waar het niet alleen zwart wordt gedronken, maar ook wordt gebruikt om caféklassiekers zoals Cappuccino en Caffè Latte te maken.

Een meer authentieke Italiaanse koffie-ervaring dan met Lavazza's Classico Espresso krijg je daarom bijna nergens. Dit is een klassieker waar al decennia lang van wordt genoten in Italiaanse cafés en huizen.

Lavazza Classico is gemaakt van 100% arabicabonen uit Afrika, Zuid- en Midden-Amerika en heeft een smaak die zoet en delicaat is met een rijke afdronk.

Zet je eigen espresso en laat je meenemen naar Italië - want hier is een koffie die, als hij kon spreken, zou zeggen: Sono un italiano. Un italiano vero.

Lavazza Espresso Italiano Classico
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20