Beschrijving

Geniet van de rijke, volle smaak van Lavazza's Espresso Barista Gran Crema. Gemaakt van koffiebonen van superieure kwaliteit die vakkundig zijn gebrand voor de perfecte smaakbalans, biedt deze melange een unieke smaakervaring met houttonen en tonen van anijs en pure chocolade.

Gemaakt van een melange van Arabica en Robusta bonen, is deze milde, licht gebrande koffie aromatisch en vol van smaak. De evenwichtige smaak en medium intensiteit maken het een perfecte keuze voor elke koffieliefhebber, of je nu geniet van een rustige ochtend thuis of gasten ontvangt voor een etentje.

Deze zak van 1 kg hele koffiebonen is ideaal voor degenen die hun koffie graag vers malen voor het zetten, zodat een maximale versheid wordt gegarandeerd. Met Lavazza’s toewijding voor kwaliteit kan je erop vertrouwen dat elk kopje koffie dat je zet heerlijk zal zijn.

Of je nu een doorgewinterde koffiedrinker bent of een nieuwkomer in de wereld van koffie, Lavazza's Espresso Barista Gran Crema biedt een werkelijk uitzonderlijke smaakervaring. Probeer het vandaag nog en ontdek de perfecte mix van smaken die alleen Lavazza kan leveren.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Lavazza

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

30.10.2025

Espresso Gran Crema - Lavazza

1000g. Koffiebonen

(2)

Recensies (2)

Koffie is heerlijk
En de bestelling snel geleverd
Lees meer
Snelle levering en de koffie is heerlijk Lees meer