• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

400 g. Koffiebonen

Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 400
Merk Black Coffee Roasters
Smaak Cacao, Donker geroosterde bonen
Eigenschap 400 Gram
Intensiteit Medium (6/10)
Houdbaar tot 30.03.2023

Beschrijving van Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

Double Roast Coffee Beans van Black Coffee Roasters zijn de perfecte bonen voor het maken van een Espresso, Caffe Latte of een Macchiato. De hele bonen komen uit Guatemala, Brazilië en Kenia, en worden dubbel gebrand voor een intense koffie vol smaak, overgoten met een dikke crema.

De extra donker gebrande melange biedt een luxueuze ervaring met tonen van cacaobonen. Met Double Roast Coffee Beans van Black Coffee Roasters kunt u thuis uw eigen barista zijn en uw koffiebonen op uw eigen manier en naar uw eigen wensen malen.

Geniet van de heerlijke, sterke smaak van koffie met deze zak van 400 g hele bonen. Black Coffee Roasters biedt een unieke ervaring met deze bonen - geniet van de intensiteit van koffie van cafékwaliteit vanuit het comfort van uw eigen huis.

De bonen worden gebrand volgens een unieke en geheime techniek die de koffie een volle smaak geeft.

Het Deense bedrijf Black Coffee Roasters zijn gepassioneerde koffiefanaten met een focus op ultieme smaak en kwaliteit. Ze produceren Fairtrade biologische koffie en nemen extra tijd om hun koffiebonen op de juiste manier te selecteren, te branden en te behandelen. Hun koffie draagt het Rainforest Alliance Certified zegel.

Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20