Beschrijving

Geniet van een klassieke Italiaanse espresso met twee keer zoveel cafeïne met Nescafé Double Espresso pods. Deze Nescafé Dolce Gusto capsules zijn met ware passie vervaardigd; ze bevatten een onweerstaanbare mengeling van Arabica en Robusta bonen uit Zuid-Amerika en Azië.

Voelt u zich 's morgens extra moe? Hebt u 's middags een opkikkertje nodig? Dubbele cafeïne betekent dubbele energie met deze intense opkikker. De klassieke Italiaanse espresso barst van smaak en complexiteit, is rijk en vol van smaak met tonen van karamel en een fluweelzachte schuimlaag. Plaats gewoon een Nescafé Double Espresso pod in uw Nescafé Dolce Gusto machine en binnen enkele minuten geniet u van een heerlijke Nescafé Double Espresso die echt pit heeft. Nescafé Double Espresso pods bieden barista-achtige koffie met sterke aroma's en een energieke kracht.

Een doos bevat 16 capsules voor 16 porties Nescafé Double Espresso. De pods zijn geschikt voor gebruik in alle Nescafe Dolce Gusto koffie pod machines.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

31.12.2024

Nescafé Espresso Doppio

16 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(4)

Recensies (4)

Lekker. Goede sterke bak. Lees meer
Heerlijke koffie. Een echte aanrader Lees meer
Deze koffie is een topper hier! Zeer gewaardeerd door man en kindlief(18). Deze mag ik niet meer vergeten bij mijn bestelling! Lees meer
Perfect! Taste delicious! Lees meer

Vergelijkbare categoriën