Beschrijving

De vele koffievariëteiten van L'Or hebben jarenlang de koffiedorst van onze klanten verrukt en gelest. L’Or staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en smaaknuances die verder gaan dan normaal, dus als je voor een L'Or-product kiest, is het vakmanschap ongeëvenaard en is de smaak subliem.

L’Or Classique is een van L’Or's bestsellers, en is een aromatische donkere gebrande koffie met een heel mooie crema. De smaak is sterk en intens, dus hier proef je de koffie echt. Het laat zich mooi combineren met melk, maar door de natuurlijke zoetheid kun je ook overwegen om geen suiker toe te voegen, als je het normaal wel gebruikt.

L'Or Classique wordt perfect gebrouwen in je Tassimo, waar de machine je capsule herkent door middel van de slimme barcode technologie, zodat hij precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water er nodig is om een perfecte kop koffie te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

Met andere woorden, hier is een koffie die de naam ‘Classique’ echt eer aan doet, want naar onze mening zal het in de smaak vallen van de meeste koffieliefhebbers.

Ingrediënten

Geroosterde gemalen koffie

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

L'OR

Capsule systeem

Tassimo

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

28.05.2025

L'OR Espresso Classique

16 capsules voor Tassimo

(1)

Recensies (1)

Goed van smaak Lees meer

Vergelijkbare categoriën